חוסר חשק

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חוסר חשק
    לי
    27/10/2012

שלום, 9 שנים לפחות אני מטופלת בכדורים ,בשילוב פסיכולוגים.
    איך ייתכן שהמצב לא משתפר מבחינתי??? הגוף התרגל כבר לתרופות ולא מגיב? כל הזמן נטלתי פאקסט ,ובשנה האחרונה אני נוטלת וייפאקס 150 מ"ג.
    יש לי מצבי רוח משתנים, אני תמיד לחוצה, עצבנית, ממורמרת, מיואשת.
    וזה עוד עם טיפול וכדורים.
    האם באמת אצליח להשתנות אי פעם??????????אני בת 32 ויש לי בן , בן2.2
    חשבתי שאחרי שאלד ישתנו לי החיים לטובה, והילד ימלא אותי, אך לא כך הדבר לצערי...
    אשמח לעידוד/תגובה/הזדהות...
    תודה
    לי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חוסר חשק

הוספת תגובה

• חוסר חשק - תגובה

שרון לויט
    29/10/2012

היי לי,
    לאנשים מסוימים תרופות מסוימות לא עוזרות מספיק, ולכן יש להיות בקשר קבוע עם הפסיכיאטר ולהיות "עם היד על הדופק", מאחר שקיימות כל מיני תרופות נוגדות דיכאון, ואין סיבה שלא לנסות משהו אחר אם התרופה הספציפית לא עוזרת לך. לעיתים מדובר בשילוב של תרופות ולא בתרופה אחת. בנוסף, לא ציינת באיזו גישה טיפולית את מטופלת בטיפול הפסיכולוגי. קיימות כל מיני גישות טיפוליות, וכשהולכים לטיפול צריך לפחות רמה מינימלית של היכרות איתן, כדי לדעת מה מתאים לך. לא כדאי פשוט "ללכת לפסיכולוג" ולסמוך עליו שיעזור לך. אני אישית ממליצה על טיפול קוגניטיבי התנהגותי, שיכול לתת לך כלים מעשיים, התנהגותיים וקוגניטיביים (מחשבתיים), שיעזרו לך לשפר את מצבך ולהרגיש טוב יותר תוך תקופה קצרה יחסית (כמובן שהזמן תלוי גם במצבך). בכל אופן, אין סיבה להתייאש.
    בהצלחה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו