מסתבר שאני בדיכאון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מסתבר שאני בדיכאון
    ר
    03/11/2012

שלום,
    היום במקרה קראתי באינטרנט ונחשפתי לעובדה שאני בדיכאון כבר כמה שנים.
    למרות שכלפי חוץ אני מצליח ונראה טוב, רוב הזמן שאני בבית, מסתגר בחדר הסגור ובד"כ בחושך מתחת לשמיכה, רואה טלוויזיה.

קריאה נוספת באינטרנט גרמה לי להבין שאני סובל מדחיינות,
    זאת בעצם הסיבה שהתחלתי לקרוא, מאד מפריע לי שאני לא מצליח לקדם כמעט כלום.

אני לא יודע איזה עוד פרטים לתת,
    אני מאד אשמח לעצה והכוונה כיצד לצאת מהמצב.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מסתבר שאני בדיכאון

הוספת תגובה

• מסתבר שאני בדיכאון - תגובה

שרון לויט
    03/11/2012

שלום לך,
    ראשית, לא כדאי לנסות לאבחן את עצמך- עדיף להשאיר זאת לאנשי מקצוע, ויותר מכך- רק לאיש מקצוע שפוגש אותך ומנהל איתך שיחה מעמיקה. שנית, אם אתה סובל ורוצה לשנות את המצב, כדאי לקבל עזרה, ללא קשר לאבחנה המדויקת. אני מציעה לפנות לטיפול קוגניטיבי התנהגותי (CBT), ובמקביל ניתן גם לפנות לפסיכיאטר לקבלת טיפול תרופתי משלים לטיפול ה- CBT.
    בהצלחה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• העתק-הדבק

ר
    04/11/2012

תיארתי לעצמי שאני אקבל תשובת העתק-הדבק, אבל היה שווה לנסות.
    אני אחפש פורום קצת יותר פעיל ופחות פרסומי, תודה בכל אופן.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• העתק-הדבק - תגובה

שרון לויט
    04/11/2012

על לא דבר, רק שתי הערות:
    הפורום אינו פורום פרסומי, כל תשובה ניתנת מתוך ידע מקצועי ומתוך מה שאני מאמינה שיכול לעזור. בנוסף הוא פעיל מאוד ואנחנו עונות כאן בכל יום.
    מעולם לא עשיתי העתק והדבק לתשובה, אני עונה לכל אחד באופן אישי. קורה שיש תשובות שחוזרות על עצמן, וזאת מאחר שברוב המקרים אנו נותנות הכוונה לסיוע מבחוץ- צריך לזכור שאי אפשר לטפל דרך הפורום. מקורות העזרה ברוב המקרים הם טיפול פסיכולוגי ופסיכיאטרי.
    בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אתה יכול לבדוק את זה אצל אנשי מקצוע

ל
    17/11/2012

או לבדוק עם עצמך מה אתה מרגיש ולהתחיל לחפש.......

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו