האם זה דיכאון אחרי צבא?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• האם זה דיכאון אחרי צבא?
    יאיר
    05/11/2012

אז כך קוראים לי יאיר אני בן 22 והשתחררתי לפני כשנה מהצבא.
    הסיפור שלי מורכב ואני מקווה שאני נמצא בפורם הנכון.
    השתחררתי מהצבא ומאז אני לא מוצא את עצמי זה מתבטא בכך שאני 24 שעות חושב על זה אם באוכל אם בלינה אם בדיבור ואני נורא מתגעגע אבל זה החלק הפחות רלבנטי לנושא שלנו.
    הייתה לי אופציה לחזור ולא חזרתי מכיון שמי שהיה אמור להיות ממונה עליי לא הסתדרדתי איתו והחזרתי תשובה אחרי חמישה ימים וזה היה במסרונים ולא בטלפון.אז לא רצו אותי לפחות אותו בנאדם שאני הייתי אמור להיות הפקוד שלו.הביעה היא שאני גם עם המפקד בסיס זה שיכול אולי לתת לי תפקיד אחר לא פניתי אליואלא במסרונים ושהוא רצה דבר איתי בטלפון לא דיברתי איתו כי לא ידעתי מה להגיד לו לא יכולתי להגיד לו שאני לא הסדתרי איתו עם המפקד השני ואם הייתי אומר לו את זה אז הוא היה אומר לי אז למה פנית אילו מלכתחילה? בקיצור מאז אני אוכל את עצמי לא עובד לא לומד החיים שלי היו צהל ומאז אני פשוט לא יודע מה לעשות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    האם זה דיכאון אחרי צבא?

הוספת תגובה

• האם זה דיכאון אחרי צבא? - תגובה

שרון לויט
    05/11/2012

היי יאיר,
    טבעי מאוד שתחוש ריקנות לאחר שחרור מתפקיד שמילא את חייך וסיפק לך תעסוקה רבה. כעת, קיים צורך למצוא פעיליות אחרות שימלאו את החלל, מאחר שחוסר תעסוקה באופן קבוע מהווה כר פורה למחשבות שליליות ולדכדוך. הדבר החשוב ביותר לעשות כעת הוא לא לתת לעצמך לשקוע בריקנות ובדכדוך, ולמצוא תעסוקה חלופית. בזמן שאתה מחפש עבודה או מחכה ללימודים, אתה יכול בינתיים למלא את היום בפעילויות שאתה תבחר: אימון במכון כושר, השתתפות בחוגים למיניהם, התנדבות, מפגשים עם חברים וכו'. אתה יכול להיעזר בייעוץ חיצוני אם אתה מתקשה לעשות זאת לבד.
    בהצלחה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו