מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלה לרופאים...דן05/11/2012
לפני שבועיים ביצעו בי מין אוראלי , ואני בחשש שלא נדבקתי בHIV .
דיברתי עם רופאים רבים והם מצידם טוענים שלא ניתן להידבק בHIV בסיטואציה שתיארתי.
אבל עדיין למרות עמדתם לגבי נושא זה אני סובל מכאבי פרקים [ כמו זרמים כאלה משתקים שמפריעים לי למשל לקפל את האצבעות]וכאבי שרירים. רציתי לשאול אם התסמינים האלה הם תסמינים של חרדה??? אני מאד מאד בחרדה כבר שבועיים ואני מרגיש שאני לא שולט בה כבר!
האם תוכלו להגיד לי האם כאבים אלו קשורים איכשהו לחרדה?
נ.ב - כעת כשאני מקליד כואב לי האצבעות. האם את חושבת בבקשה שזה קשור לחרדה משתקת? תודה רבה לך!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עוד משהו בנוסף..
דן05/11/2012יש לי כאבים משתקים בכל הגוף!! הכוונה לכאבים משתקים זה הרגשה כאילו הגוף תפוס...
אשמח אם מהניסיון שלכם תוכלו להגיד לי אם הרגשות אלו קשורים איכשהו לחרדה?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד המשך... דחוף בבקשה
דן06/11/2012היום בבוקר כשקמתי לפתע כל המיטה הייתה רטובה והחולצה שלי גם הייתה רטובה מזיעה.
כשהסברתי לרופאה את מה שקרה היא אמרה שזה מחרדה.
האם כל התופעת האלו הם של חרדה??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמישהו יכול לענות? ולא חייב רק רופא.
דן06/11/2012..תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה לרופאים... - תגובה
שרון לויט06/11/2012היי אייל,
לגבי הכאבים, יש לבצע בדיקות רפואיות, מאחר שאולי הכאבים הופיעו במקרה במקביל לחרדה והם יכולים להיות קשורים בבעיה פיזית. במידה שביצעת את הבדיקות הרפואיות הנחוצות ולא נמצא כל ממצא רפואי, בהחלט יכול להיות שמדובר בחרדה. חרדה יכולה לגרום לתחושות מאוד לא נעימות בגוף, אך יש לזכור שהן אינן מזיקות ומה שמגביר אותן היא החרדה הנוספת מעצם קיומן. לגבי ההזעה, הרופאה המפלת בך הרי אמרה לך שמדובר בחרדה.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)