שאלה לרופאים...

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה לרופאים...
    דן
    05/11/2012

לפני שבועיים ביצעו בי מין אוראלי , ואני בחשש שלא נדבקתי בHIV .
    דיברתי עם רופאים רבים והם מצידם טוענים שלא ניתן להידבק בHIV בסיטואציה שתיארתי.
    אבל עדיין למרות עמדתם לגבי נושא זה אני סובל מכאבי פרקים [ כמו זרמים כאלה משתקים שמפריעים לי למשל לקפל את האצבעות]וכאבי שרירים. רציתי לשאול אם התסמינים האלה הם תסמינים של חרדה??? אני מאד מאד בחרדה כבר שבועיים ואני מרגיש שאני לא שולט בה כבר!
    האם תוכלו להגיד לי האם כאבים אלו קשורים איכשהו לחרדה?
    נ.ב - כעת כשאני מקליד כואב לי האצבעות. האם את חושבת בבקשה שזה קשור לחרדה משתקת? תודה רבה לך!!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה לרופאים...

הוספת תגובה

• עוד משהו בנוסף..

דן
    05/11/2012

יש לי כאבים משתקים בכל הגוף!! הכוונה לכאבים משתקים זה הרגשה כאילו הגוף תפוס...
    אשמח אם מהניסיון שלכם תוכלו להגיד לי אם הרגשות אלו קשורים איכשהו לחרדה?
    תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עוד המשך... דחוף בבקשה

דן
    06/11/2012

היום בבוקר כשקמתי לפתע כל המיטה הייתה רטובה והחולצה שלי גם הייתה רטובה מזיעה.
    כשהסברתי לרופאה את מה שקרה היא אמרה שזה מחרדה.
    האם כל התופעת האלו הם של חרדה??

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מישהו יכול לענות? ולא חייב רק רופא.

דן
    06/11/2012

..תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה לרופאים... - תגובה

שרון לויט
    06/11/2012

היי אייל,
    לגבי הכאבים, יש לבצע בדיקות רפואיות, מאחר שאולי הכאבים הופיעו במקרה במקביל לחרדה והם יכולים להיות קשורים בבעיה פיזית. במידה שביצעת את הבדיקות הרפואיות הנחוצות ולא נמצא כל ממצא רפואי, בהחלט יכול להיות שמדובר בחרדה. חרדה יכולה לגרום לתחושות מאוד לא נעימות בגוף, אך יש לזכור שהן אינן מזיקות ומה שמגביר אותן היא החרדה הנוספת מעצם קיומן. לגבי ההזעה, הרופאה המפלת בך הרי אמרה לך שמדובר בחרדה.
    בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו