מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- איזה טיפול מומלץ במצבי..רועי20/11/2012
שלום רב.אני בן 23 כבר חמש חודשים סובל מלחץ באיזור העניים ראייה מטושטשת עם הזמן באו מחשבות לא טובות.יש לציין שאני עדיין מתנהג כרגיל ואף אחד לא שם לב מה עובר עליי.קיבלתי את העובדה שיש לי חרדה ..מה שהכי מציק לי שפשוט העניים שלי רוצות להסגר מרוב הלחץ אני מרגיש בתוך עצמי כמעט כל היום ללא התקפי פחד או חרדה כל שהם רק מצבים של מחשבה שחולפת וצביתה קטנה בלב..אני כבר מיואש מהמצב אני לא יודע מה יש לי בעצם ולא יודע עם מי להתייעץ בבקשה עיזרו לי זה ניהיה סיוט.אני כבר לא זוכר את עצמי לפני שזה התחיל..תודה. מראש..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עוד פרט חשוב מאוד.
רועי20/11/2012יש לי שעה ביום שאני פשוט מרגיש כאילו העולם לא כל כך נחמד כמו שהוא היה.ןמרגיש בתוך בועה מוזרה כזאת..מה יש לי מה זה אומר?זה יעבור לי מתי שהו?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד פרט חשוב מאוד. - תגובה
שרון לויט20/11/2012היי רועי,
בקשר לעיניים, אני ממליצה לפנות קודם כל לבדיקה אצל רופא עיניים. לגבי סימפטומים גופניים, תמיד עדיף לשאול רופא מה מקורם והאם אפשר לטפל בהם. לפי התיאור שלך את הסימפטומים הנפשיים, ייתכן בהחלט שאתה סובל מחרדה. אני ממליצה לפנות לאיש מקצוע (פסיכותרפיסט/ פסיכיאטר) לאבחון וטיפול. יכול להיות שתהיה הטבה ספונטנית בשלב מסוים, אך לא כדאי "לבנות על זה", מאחר שאנשים שחוו חרדות בעבר יכולים לחוות חרדות שוב, אם הן לא מטופלות כמו שצריך.
בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה לך.רק עוד משהו אחד בקשה...
רועי20/11/2012עם ציינת שאכן יש לי חרדה ואני לא מפקפק במה שאמרת כמובן.רק רציתי לדעת באיזה סוג של חרדה מדובר.עם אני לא מפחד משום דבר אלא רק מרגיש עייף כל הזמן ומסוחרר ובתוך סוג של סרט איימה כזה אבל זה לא מלחיץ אותי כי התרגלתי למצב. יש לציין שהמקרה שלי הוא מקרה שהיה לי יום אחד ששמו לי אקסטזי בשתייה.ובכל ההשפעה הייתי בפחד כי אני לא בנאדם של סמים.ומאותו יום פשוט השתנו לי החיים ואני רוצה אותם בחזרה..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה לך.רק עוד משהו אחד בקשה... - תגובה
שרון לויט20/11/2012היי רועי,
ציינתי שייתכן שאתה סובל מחרדה. אני לא יכולה לאבחן דרך האינטרנט, וכמו שאתה יודע יש פרטים אישיים רבים שאיני יודעת. כדי לקבל אבחנה מדויקת, צריך להיפגש עם איש מקצוע ולנהל איתו שיחה מעמיקה. חרדה לא חייבת להיות ממשהו ספציפי, ויכול גם להיות שמדובר בסטרס. באופן כללי, כל ה"חרדות" למיניהן דומות זו לזו, כך שאפשר לומר שזו אותה תופעה שמתבטאת אצל אנשים שונים במצבים שונים.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאין לך מה לדאוג עם שמו לך אקסטזי
לרועי03/12/2012בכוס השתייה זה יותר פסיכולוגי מה שאתה עובר אני ממליץ לך לעשות הליכות או ריצות בכלל הרבה ספורט זה מוריד את הלחץ שיש בראש כי זה משחרר מאוד אני מכיר אנשים שאכלו מאות כדורי אקסטזי ולא קרה להם כלום לא דיכאון ולא חרדה אני ממליץ לך לא לגעת
בסמים בכלל לא בחשיש ולא בגראס זה מאוד מסוכן יותר מאקסטזי זה יעשה לך פרנויות
בכול אופן תעשה הרבה ספורט ובלי סמים אני בטוח שזה יעזור לך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה..
שלומי04/12/2012אני לא נוגע יותר בכלום בכל מקרה תודה על ההתייחסות ...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתחושה מוזרה בראש ..
שלומי04/12/2012שלום לכם.אני סובל מדיכאון קל וחרדה כפי שהפסיכיאטר ציין..לא עברתי שום טראומה כזו או אחרת זה בא ככה סתם פתאום. אני בן 25 והתחלתי לטפל בעזרת רמוטיב.אני כסר בשבוע השני.אבל במשך תקופה כסר פעם ביום יש לי בראש תחושה נוזלית כזאת או דביקה או ספיגה לא יודע מה זה אבל ניראה לי שזה מקור הבעיה.השאלה שלי עם הרמוטיב יסדר את זה?כי זה ככה כבר תקופה ....תודה מראש..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתחושה מוזרה בראש .. - תגובה
שרון לויט04/12/2012שלום לך,
צריך לדעת, קודם כל, ממה נובעת התחושה הזו, ואם היא ממקור פיזי או שיש לכך מקור נפשי. אני מציעה לשאול ולהתייעץ עם הרופא שלך.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)
.jpg)