מרפה שרירים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מרפה שרירים
    מיה
    25/11/2012

שלום

אני סובלת מתנודות במצב הרוח נשלטות בסה"כ, אבל עיקר הסבל שלי הוא במחזור וקצת לפניו ואחריו.
    אני לוקחת נרוסין וזה עוזר חלקית ןחשבתי שבגלל סבלי הרב (בעיקר כאבי שרירים נוראיים בגב וברגל) לקחת כדור אנטי חרדתי שירפה את השרירים ויעזור לי להירדם.

השאלה היא איזה כדור מומלץ?

כדורי ההרגעה ממכרים והכדור המועדף עלי ויפאקס (בגלל ניסיון חיובי של אחרים ובגלל היותו לא משמין) הוא מחייב לקחת אותו כל יום.

מה עושים???

תודה רבה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מרפה שרירים

הוספת תגובה

• מרפה שרירים - תגובה

שרון לויט
    25/11/2012

היי לימור,
    תרופות המרשם שעשויות לסייע לשינה אכן ממכרות. הייתי ממליצה קודם כל לנסות לטפל בבעיה באופן פיזי. פנייה לגיניקולוג, על מנת להשיג איזון הורמונלי שיעזור לסבול פחות בתקופת המחזור, יכולה לסייע מאוד. איזון הורמונלי יכול אף להפחית סימפטומים נפשיים הנלווים לתקופת המחזור. אם יש בעיה אורתופדית שגורמת לכאבי השרירים, מומלץ לפנות לאורתופד.
    בכל מקרה, התאמת כדורים פסיכיאטריים נעשית אך ורק על ידי רופא (רצוי שזה יהיה פסיכיאטר). קיימות גם תרופות "טבעיות" ללא מרשם, כגון קלמנרבין, רסקיו, רגיעון וכו'. קיימות גם תרופות לשינה ללא מרשם (בד"כ אנטי היסטמינים) כמו "סליפ אייד", שאפשר לקחת לתקופה קצרה.
    בהצלחה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו