מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אני חושבת ש...שושנה25/11/2012
אני חושבת ש...אני בדיכאון כי אני לא מפסיקה להיות עצובה, אני לא עושה כלום עם עצמי, אני בקושי מתפקדת ומרגישה שאני בהצגה לעולם, אני אוכלת הרבה ובלי הפסקה, אני משמינה ולא נכנסת לבגדים ומתאכזבת שוב, אני כועסת ומוציאה את הכל על החבר, אני מוחקת אנשים בלי סוף, אין לי חברים שמתקשרים לשאול לשלומי, אין לי משפחה תומכת - מבחירה כמובן. אני ניתקתי קשרים ומאסתי לכולם על החיים, אני משקרת, אני לא נהנת מכלום ואם משהו קרה זה לרגע בלבד ואני ישר חוזרת למה לא בסדר, כשאני שומעת את עצמי אני שומעת התבכיינות וקיטורים כל הזמן, אני מוזנחת, אני מתכננת הרבה ועושה מעט, אני לא אומרת לא לאנשים - פרייארית ברמות, אני כועסת על עצמי.
אני חושבת שאני בדיכאון כי אני בכלל לא רוצה לחיות ומקווה שיקרה אסון - תאונה, שכולם יברחו ממני, משהו שיגרום לי לא להתמודד עם ה'דיכאון'. אין לי אומץ לעשות זאת לבדי כמובן אבל ההרגשה הכללית היא שאני בבור של בוץ והבוץ כעת נמצא באזור האף ואני נחנקת. אין לי אוויר ואני לא מתאמצת להוציא את הראש לנשום אז אני פשוט שוקעת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אני חושבת ש... - תגובה
שרון לויט26/11/2012היי שושנה,
ייתכן שאת סובלת מדיכאון, אך כדאי לקבל אבחון יותר מדויק אצל איש מקצוע שיפגוש אותך. בכל מקרה, נשמע שאת ובלת מאוד, וללא קשר לאבחנה המדויקת, כדאי לפנות בהקדם האפשרי לעזרה מקצועית. אין סיבה להמשיך לתת לעצמך לסבול. טיפול פסיכולוגי ופסיכיאטרי (תרופתי) יכולים לעזור לך בצורה משמעותית.
בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)