מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- סובלת מחרדהלירון30/11/2012
הי יש לי חרדה בעיקר בבוקר שמלווה בהסתובבות בבטן בדפיקות לב ותחושת מועקה כללית. אני עוברת תקופה לא פשוטה עם החבר מה שמגביר את החרדה שיש לי באופן כללי....מה הטיפול המומלץ ? אני נמצאת בטיפול פרטני ובעבר לקחתי ציפלקס וסיימתי כי הוא השמין וגם ויפקס לקחתי לפני כמה שנים...האם אסיוול מדי פעם זה בסדר? צריכה עזרה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חרדה
לירון30/11/2012חשוב לי לציין גם שאני הרבה שנים מעשנת חשיש ... עם הפסקות מדי פעם כי אני יודעת בכללי שזה לא עושה לי טוב... הפסקתי שוב לעשן ויכול להיות שכרגע התחושות הגופניות זה מזה שהפסקתי ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסובלת מחרדה - תגובה
ד''ר אירנה נתנאל30/11/2012לירון שלום,
קודם כול יש צורך למצוא את התרופה המתאימה לך. אסיוול הינה תרומת הרגעה שיכולה לעזור באופן נקודתי אך יכולה ליצור התמכרות בשימוש ממושך. בדרך הטובה ביותר להתמודד עם חרדות היא לשלב טיפול תרופתי עם פסיכותרפיה התנהגותית - קוגניטיבית CBT. מומלץ להוסיף גם טיפול בביופידבק. במהלך הטיפול תוכלי ללמוד כיצד להגיב נכון בזמן התקפי החרדה באומן שמצמצם את הופעת ההתקפים וגם תרכשי כלים אחרים של שליטה בהתקפי חרדה. הרפיות של נשימות ושרירים ומדיטציות מאוד עוזרות.
הטיפול התרופתי וביופידבק יכולים לעזור גם להתמודדות עם תופעות הגמילה מחשיש.
אשמח לענות על שאלות נוספות,
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)