היי, שלום רב!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• היי, שלום רב!
    שירן
    10/12/2012

אני נוטלת כדור סימבלטה קרוב ל-8 חודשים ומרגישה שמשנתי נורא. חשוב לי לשאול האם הסיבה להשמנה היא שהכדור עצמו משמין תוך כדי השפעה פנימית בגוף ללא כל קשר לאוכל או האם זה מושפע אך ורק מכך שהתרופה על פי הרופאים מגבירה תיאבון. ממש אשמח לתשובה מכיוון שבאינטרנט כל אחד מביע את דעתו ולדעתי רק רופא יכול לאמת לי זאת. תודה מראש, חג חנוכה שמח לכולנו (:

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    היי, שלום רב!

הוספת תגובה

• היי, שלום רב! - תגובה

שרון לויט
    10/12/2012

היי שירן,
    אני איני רופאה, אך השאלה הזו נשאלה כאן כבר פעמים רבות. ניתן לומר בוודאות כי הכדור אינו משמין ואינו מאט את חילוף החומרים, אלא עשוי רק לעורר תיאבון מוגבר. עובדה היא, כי לא כל הנוטלים את הכדור משמינים.
    בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה על התשובה

שירן
    11/12/2012

אני מקווה שזה לא חוצפה מצידי לשאול אך אם אינך רופאה, כיצד את יכולה לומר זאת בוודאות ?? ( חלילה לא מזלזלת!!!! )

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה על התשובה - תגובה

שרון לויט
    11/12/2012

היי שירן,
    אני יודעת זאת מנסיוני, כלומר מהתייעצויות עם רופאים לאורך השנים לגבי תרופות. בנוסף, מאחר שהשאלה הזו נשאלה כבר בפורום בעבר, ניתן למצוא לכך סימוכין בתשובותיה של הפסיכיאטרית ד"ר גוברמן.
    בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו