מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- היי, שלום רב!שירן10/12/2012
אני נוטלת כדור סימבלטה קרוב ל-8 חודשים ומרגישה שמשנתי נורא. חשוב לי לשאול האם הסיבה להשמנה היא שהכדור עצמו משמין תוך כדי השפעה פנימית בגוף ללא כל קשר לאוכל או האם זה מושפע אך ורק מכך שהתרופה על פי הרופאים מגבירה תיאבון. ממש אשמח לתשובה מכיוון שבאינטרנט כל אחד מביע את דעתו ולדעתי רק רופא יכול לאמת לי זאת. תודה מראש, חג חנוכה שמח לכולנו (:
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי, שלום רב! - תגובה
שרון לויט10/12/2012היי שירן,
אני איני רופאה, אך השאלה הזו נשאלה כאן כבר פעמים רבות. ניתן לומר בוודאות כי הכדור אינו משמין ואינו מאט את חילוף החומרים, אלא עשוי רק לעורר תיאבון מוגבר. עובדה היא, כי לא כל הנוטלים את הכדור משמינים.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה על התשובה
שירן11/12/2012אני מקווה שזה לא חוצפה מצידי לשאול אך אם אינך רופאה, כיצד את יכולה לומר זאת בוודאות ?? ( חלילה לא מזלזלת!!!! )
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה על התשובה - תגובה
שרון לויט11/12/2012היי שירן,
אני יודעת זאת מנסיוני, כלומר מהתייעצויות עם רופאים לאורך השנים לגבי תרופות. בנוסף, מאחר שהשאלה הזו נשאלה כבר בפורום בעבר, ניתן למצוא לכך סימוכין בתשובותיה של הפסיכיאטרית ד"ר גוברמן.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)