מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בן 29ג28/12/2012
שלום אני בחור בן 29 עם חרדה חברתית קיצונית ביותר ואמתית לא יכול לדבר עם אנשים מכיון שכל מי שרואה אותי יש נהיה עצוב בגלל שהמראה שלי מוזר אני תמיד נראה מזיע גם בחורף כי העור פנים שלי מבריק ולכן תמיד שאנשים רואים אותי נהיה להם חם והם מנסים לברוח . שנים שאני חי במציאות הזו שאמהרגע שאני קם בבוקר ועד שאני הולך לישון לא דיברתי עם אף אדם גם עם המשפחה. למרות המציאות הקשה הזו אני יודע שזה העניין שלי בחיים ואין מציאות אמיתית של יאוש בעולם הכל זה דמיינות בראש שלנו. יהיה מה שיהיה אני בשמחה אם היו מצלמים את ה5 שנים האחרונות שלי יום יום איך הוא נראה מה אני עושה ומה עובר עליי שדיברתי אולי כמה משפטים בודדים אולי הוצאתי 200 מילים ב5 שנים מהפה !!! למרות כל הקושי והמציאות הבלתי אפשרית הזו שמי שיקרא את מה שאני כותב יחשוב שזו המצאה אבל זו אמת לאמיתה קראתי שהיו בדורות אנשים שלא היה להם עם מי לדבר כמו נזירים שתקנים אני לא עושה את זה מבחירה אלא כי זו הצאיות שאני חי בה. העצה והתובנה שהגעתי אליה היא כזו , שאין מציאות של יאוש בעולם אלא הכל זה דמיינות ולכן להיות תמיד בשמחה יהיה מה שיהיה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בן 29 - תגובה
ד''ר אירנה נתנאל29/12/2012שלום לך,
צר לי מאוד לשמוע על המצב בו אתה נמצא. כדאי מאוד לפנות לעזרה מקצועית כדי לנסות ולשנות את המצב. לפי מה שאני רואה בכתב אתה מתבטא טוב מאוד וזה מעיד על הפוטנציאל שיש לך. שווה לנסות טיפול התנהגותי - קוגניטיבי.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)