לא יודע מה יש לי??עזרה דחופה ..

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לא יודע מה יש לי??עזרה דחופה ..
    רום
    03/01/2013

שלום לכם אני בן 25 ועברתי טריפ רע לפני כחצי שנה ומאז יש לי כל מיני הרגשות מוזרות.אני מרגיש בבוקר סוג של ניתוק כזה ומרגיש לא נעים ולא נוח.כמו בסרט איימה כזה למשך שעתיים שלוש.ואחרי זה אני ניהיה עייף.!היה לי את זה לעיתים קרובות ועכשיו יש לי את זה לעיתים רחוקות.ונגיד שאני קם מהשינה .העולם לא מרגיש לי נחמד כמו שהוא היה קודם ואני מרגיש בתוך עצמי רוב היום.!יש לי סוג של לחץ בראש.הייתי אצל פסיכיאטר והוא טוען שאני במצב של חרדה בינונית ודיכאון קל. ונתן לי רמוטיב 250 פעמיים ביום.עבר חודש ויש שיפור ממש קל.ואני יודע את זה כי קמתי היום משנת הצהריים ושוב הרגשתי לא ערני כזה והעניים שורפות ומצב נפשי ממש רע.!אני כבר לא יודע מה לעשות.אני הייתי הבנאדם הכי שמח בעולם.השתבשו לי החיים.!יש לכם איזה עצה לתת לי ?? כי אני אישית לא בטראומה מימה שהיה לי כי שחכתי מיזה וכנראה הנפש נשארה פצועה.!איך אני מעביר את זה מימני?אני סובל רק מהתסמינים כי אין שום סיבה לחרדה הזאת..!תודה מראש..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• לא יודע מה יש לי??עזרה דחופה .. - תגובה

ד''ר אירנה נתנאל
    04/01/2013

שלום לך,

אני ממליצה על םסיכותרפיה התנהגותית - קוגניטיבית CBT עם ביופידבק. זהו טיפול קצר, ממוקד ומאוד יעלי בהתמודדות עם תסמיני החרדה. במהלך הטיפול תוכל ללמוד כלים של שליטה שיעזרו לך להתגבר. בנוסף, יתכן וכדאי לבדוק את לטיפול תרופתי.

בברכה,
    ד״ר אירנה נתנאל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו