פחד נוראי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פחד נוראי
    שירה
    04/01/2013

אני עוד מעט כבר בת 12. יש לי פחד נוראי להיות לבד אז יש תמיד משהו כשאני חוזרת מבית הספר . כשאני עם אנשים אז פחות מפחיד לי . שלחו אותי לפסיכולוגית והיא אמרה שאסור להשאיר אותי לבד . אני חושבת שאולי יש סיבה שזה ככה : כשהייתי קטנה , בערך בת 8 , אימא שלי ממש כעסה עליי והיא הלכה דקה להביא את אחותי מבית הספר ואני נשארתי לבד . כשהיא הלכה , אז רדפתי אחריה ובטעות נעלתי את עצמי מחוץ לבית . חיכיתי שם דקות ארוכות וצרחתי כאילו משהו רוצה לחתוך אותי , בכיתי וצרחתי התחלתי להרביץ לרצפה . מאז אותו היום , אני נרדמת מאוחר , ואני לא מסוגלת להירדם אם בני משפחתי כבר נרדמו . אני מאמינה ברוחות רפאים ומפלצות , אני יודעת שזה מטומטם אבל אף אחד לא הוכיח שזה לא קיים , יש לי פחד נוראי שיפרצו לנו הביתה , למרות שהסבירו לי כבר שיש לנו אזעקה ואף אחד לא יכול להיכנס. אני מתגוררת בבית פרטי די גדול , ואני פוחדת להיות לבד בקומה מסוימת , אני רוצה לדעת אם יש לכם מושג מה זה .

בברכה ,

לינוי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פחד נוראי

הוספת תגובה

• פחד נוראי - תגובה

ד''ר אירנה נתנאל
    04/01/2013

היי לינוי,

לפי מה שאת מתארת נראה שמדובר בחרדות. בטיפול הפסיכולוגי את אמורה ללמוד כלים שיעזרו לך להתמודד עם החרדות שלך. אני מקווה שפסיכולוגית המטפלת שלך עוזרת לך בנושא זה.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על העזרה

שירה
    05/01/2013

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו