מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- רעידותאשקלונית12/01/2013
לפני שלושה חודשים התחלתי לסבול מדיכאון שלווה בחרדות שלווו ברעידות
בקשיי נשימה קיבלתי ציפארלקס שלא עזר גם במינון 20מג כעת אני מקבלת
ויאפקס 150 מג שעוזר מצב הרוח והתפקוד השתפרו אבל הרעידות בידיים ממשיכות ובהמלצת הפסיכאטרית אני לוקחת כבר יותר מחודש חצי כדור לוריון למה עדיין יש לי רעידות? האם התמכרתי ללורין?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רעידות - תגובה
שרון לויט12/01/2013שלום לך,
לא ברור לי הקשר בין רעידות לבין התמכרות ללוריוון. ייתכן מאוד שאת ממשיכה לרעוד מאחר שהחרדה עדיין לא נעלמה לגמרי. רעידות נובעות פעמים רבות מחרדה, ויש לזכור שתופעות גופניות שנובעות מחרדה אינן מסוכנות, אינן מזיקות ואין מה לחשוש מהן כלל.
לגבי התמכרות ללוריוון, זוהי אכן תרופה שגורמת לפיתוח תלות. לכן, בדרך כלל מומלץ לקחת אותה רק בעת הצורך ולא באופן קבוע, ולעיתים רחוקות ככל האפשר. שמעתי רופאים שטענו שבמינון כה נמוך, הסיכון לפיתוח תלות הוא נמוך יותר.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)