נימאס לי מהחיים האלה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נימאס לי מהחיים האלה
    חסוי
    09/03/2008

שלום לכם,אני מקווה שיהיה לכם כח לקרוא את כל מה שאני רושמת כי זה די הרבה.
    אני בת 15 ואני נורא סובלת בחיים האלה
    אני מכוערת,שמנה ובקושי יש לי חברות אני שונאת את עצמי.
    הילדים אצלי בכיתה כל הזמן צוחקים עליי,מציקים לי,ומשפילים אותה.נימאס לי מהם.
    אף פעם לא היה לי חבר כי כולם ניגעלים מימני אני לא יודעת מה לעשות
    אני רוצה להיתאבד ואין לי אומץ אני רוצה שירצחו אותי בלי שאני ישים לב ושזה יהיה בלי כאב
    אני לא יכולה לתאר כמה שאני סובלת בחיים האלה.
    יש לי הורים שכל הזמן מאיימים לקחת אותי לפסיכולוג ואני לא רוצה לספר לפסיכולוג את זה כי אני יודעת ששום דבר לא ישנה את ההרגשה שאני מרגישה
    ההורים שלי כל הזמן מקללים אותי,מעליבים אותי,קוראים לי בשמות,וגם צוחקים עליי על איך שאני ניראת.לא מספיק כמה שאני סובלת בבית ספר גם שאני חוזרת הביתה ההורים שלי מיתייחסים אליי כאל זבל,אני מרגישה שהם שונאים אותי והאמת אני שונאת גם את עצמי אז איך זה שהם לא ישנאו אותי אין מימני שום תועלת אני מפגרת בלימודים לא יודעת כלום ככל שאני מנסה.
    אני אומללה ובודדה.אני בוכה כמעט כל יום ושום דבר לא עוזר לי ואף אחד לא עוזר לי ותומך בי אף אחד לא מבין אותי.אני רוצה למות חבל שנולדתי אני כל כך סובלת בחיים האלה.
    נימאס לי מכולם נימאס לי מהחיים האלה אין מישהו בעולם שאני אוהבת ,אם הייתי יכולה הייתי מתנקמת בכל אלה שצחקו עליי,העליבו אותי,הציקו לי,השפילו אותי אף אחד לא מגן עליי שאני רבה בכיתה אם איזה ילדה אלה מגינים עלייה על הילדה ועליי לא.כולם,הבנים והבנות צועקים עליי מעליבים אותי משפילים אותי ועלייה הם מגינים נימאס לי מהחיים האלה!!..
    אני אודה לכם אם תגיבו לי ותעזרו לי ותתינו לי עצות מה אני יכולה לעשות.
    תודה שהקדשתם מזמנכם לקרוא את ההודעה שלי תודה ולהיתראות. :'(

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    נימאס לי מהחיים האלה

הוספת תגובה

• זאת חן חברה שלך תכנסי

חן
    09/03/2008

גם אני מרגישה ככה וגם לי נמאס לחיות כבר וכלום לא עוזר לי למות אני מקווה שאני ימות ושזה לא י'קח המון זמן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו