מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- דיכאון קשהנחמה לנגפלד22/01/2013
אני בדיכאון קשה שש שנים. נוטלת סרוקוול מירו וציפרלקס.אני בת 55 החיים שלי ממש גהנום. שום טיפול תרופתי אינו עוזר.ניסיתי גם ECT וכלום אינו עוזר.מצבי ממש קשה. כולם התנתקו ממני , גם המשפחה .גם מצבי הגופני ירוד.מי יוכל לעזור לי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דיכאון קשה - תגובה
שרון לויט22/01/2013היי נחמה,
אם טיפולים תרופתיים לא עזרו לך, ניתן לנסות גם שיטות אחרות. קודם כל, טיפול פסיכולוגי, בייחוד בגישה קוגניטיבית התנהגותית, יכול להועיל מאוד. בנוסף, אם תטפלי במצבך הגופני ותשפרי אותו (עד כמה שאפשר), גם הדיכאון עשוי להשתפר. כמובן שיותר קשה להרגיש טוב נפשית כשלא מרגישים טוב פיזית. כדאי גם להפעיל את עצמך כמה שיותר- לעסוק בפעילויות מהנות, להצטרף לחוגים, ללכת להרצאות או כל דבר אחר שמדבר אלייך. קשה להרגיש טוב כאשר יושבים בחוסר מעש ומחכים שהתרופות ישפיעו. הפעילות שלנו משפיעה מאוד על ההרגשה הטובה. ניתן גם לפנות לטיפול בתזונה- שיפור התזונה עשוי לשפר את הבריאות הפיזית והנפשית כאחד.
בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)
.jpg)