דיכאון קשה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דיכאון קשה
    נחמה לנגפלד
    22/01/2013

אני בדיכאון קשה שש שנים. נוטלת סרוקוול מירו וציפרלקס.אני בת 55 החיים שלי ממש גהנום. שום טיפול תרופתי אינו עוזר.ניסיתי גם ECT וכלום אינו עוזר.מצבי ממש קשה. כולם התנתקו ממני , גם המשפחה .גם מצבי הגופני ירוד.מי יוכל לעזור לי?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דיכאון קשה

הוספת תגובה

• דיכאון קשה - תגובה

שרון לויט
    22/01/2013

היי נחמה,
    אם טיפולים תרופתיים לא עזרו לך, ניתן לנסות גם שיטות אחרות. קודם כל, טיפול פסיכולוגי, בייחוד בגישה קוגניטיבית התנהגותית, יכול להועיל מאוד. בנוסף, אם תטפלי במצבך הגופני ותשפרי אותו (עד כמה שאפשר), גם הדיכאון עשוי להשתפר. כמובן שיותר קשה להרגיש טוב נפשית כשלא מרגישים טוב פיזית. כדאי גם להפעיל את עצמך כמה שיותר- לעסוק בפעילויות מהנות, להצטרף לחוגים, ללכת להרצאות או כל דבר אחר שמדבר אלייך. קשה להרגיש טוב כאשר יושבים בחוסר מעש ומחכים שהתרופות ישפיעו. הפעילות שלנו משפיעה מאוד על ההרגשה הטובה. ניתן גם לפנות לטיפול בתזונה- שיפור התזונה עשוי לשפר את הבריאות הפיזית והנפשית כאחד.
    בהצלחה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו