מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- נמאס לי פשוט נמאס לי כברחן10/03/2008
אני לא יכולה יותר לא יכולה אין לי כוחות להמשיך
איך היתי רוצה שכל המציאות הרעה הזאת היתה סיוט שהיתי חולמת ואז היתי מתעוררת אבל המציאות שלי לצערי זה סיוט אחד גדול שבחיים לא נגמר
אני לא מבינה מה עשיתי שמגיע לי לסבול ככה
למה בכלל באתי לעולם הזה למה אני קימת בכלל הלוואי ולא היתי קימת אז היה יותר טוב לכולם
החיים שלי גהנום גהנום שחור
העולם הזה לא פייר זה לא הוגן שיש אנשים שיש להם הכל בחיים ויש כאלה שאין להם כלום [
כמובן שאני לא מדברת אל כסף כי כסף לא באמת חשוב יכול להיות עני שיש לו הכל לא מבחינת כסף ויכול להיות עשיר שאין לו כלום ומה שווה כל הכסף שיש לו אם הוא לא יכול להנות
ולעומתו העני נהנה והוא מאושר
אז כל זה לא קשור לכסף
בן אדם שיש לו הכל זה בן אדם שגם בריא ,חכם,מצליח,שטוב בהכל,שיפה גם מבפנים וגם מבחוץ,שיש לו אהבה ,וחברים
אבל מה לי יש אין לי כלום אני לא בריאה,לא חכמה,ולא מצליחה בכלום,ואני מכוערת,ושמנה ואין לי אהבה אף אחד לא רוצה אותי
ויש לי חברות מרחמים שמרחמות אלי בגלל זה הן חברות שלי
אני מסכנה ואומללה
אז אם אין לי כלום מתוך הדברים האלה אז מה זה שווה לי לחיות
וגם בבית ספר ילדים צוחקים אלי ופוגעים בי ומשפילים אותי
אני לא נהנת בחיים האלה אין דבר אחד שעושה לי טוב
אני כל הזמן מאחלת לעצמי שאני ימות לא אכפת לי באיזו דרך למות רק שאני ימות כי אני בעצמי לא מסוגלת להתאבד ואני גם שונאת את עצמי
אני רוצה למות מפגוע,תאונת דרכים,שתדרוס אותי מכונית שאני ישרף בשריפה,שירצחו אותי
אני סיפרתי לאמא שלי איך אני מרגישה והיא חושבת שאני משוגעת היא רוצה לשלוח אותי לפסיכולוג והיא אמרה שאם אני עוד פעם ידבר ככה אז היא תשלח אותי לפנימיה
ואני לא רוצה ללכת לפסיכולוג כי אני יודעת שזה במילא לא יעזור לי אני מקרה אבוד אין דרך לעזור לי
הקיצר יש לי עוד המון לכתוב אבל אין לי כוח זה הרבה
ביי ואני מקווה שמישהו פה יתיחס אלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה לחן,תיכנסי
חסוי10/03/2008גם אני מרגישה ככה בדיוק נימאס לי מהחיים האלה אני כל כך רוצה למות אין לי מילים לתאר את מה שאני מרגישה אוףףףףף הלוואי שאני ימות כבר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגם אני שנאתי וסבלתי בבי"ס
אני12/03/2008ואני יודעת שאתן לא תאמינו לי אבל יבוא יום וזה ייגמר. אבל אני רוצה להגיד לשתיכן שאתן גם חייבות לעזור לעצמכן וזה אפשרי, מנסיון! אל תתנו לאף אחד לרדת עליכן כולל ההורים, תפתחו פה ותענו! ואתן תראו גם איך לאט לאט אנשים יתחילו לכבד את זה! תנסו להשיג עזרה בלימודים כדי שלא תישארו מאחור כי זה גם חשוב וזה גם ישפר את מעמדכן בבי"ס.
ולגבי מראה חיצוני: מה שבפנים מקרין החוצה! קודם כל תמיד אפשר לשפר מראה חיצוני - קצת תשומת לב למראה החיצוני והתייעצות עם אנשים מומחים (קוסמטיקאית, דיאטנית וכד').
דבר שני - מה שבפנים מקרין החוצה - חוסר ביטחון, שנאה עצמית את הכל רואים בחוץ וילדים במיוחד יודעים איך להיטפל לנקודות החולשה האלה!
הכל עניין של ביטחון, "מלכת הכיתה" היא לא תמיד כזאת יפה ומדהימה כמו שחושבים היא פשוט מקרינה מלא ביטחון החוצה!
ודבר אחרון - כל מי שאומר לכן שאתן לא שוות - בעצמו לא שווה!!! באחריות!
מקווה שעזרתי, אני לא פסיכולוגית אבל באמת שיש לי נסיון והיום, הרבה שנים אחרי בי"ס אני בחורה שנראית טוב ויש לה חברים (אמיתיים) וכבר לא הכל שחור.. אבל זה גם עניין של עבודה עצמית... בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה...
אני:)05/11/2008כל מה שאמרת כל מילה ומילה אני מרגישה בדיוק אותו הדבר.!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנמאס לי פשוט נמאס לי כבר
14/03/2008לחן שלום
כאשר אני קורא את אשר כתבת אני שואל את עצמי האם את כותבת מה שבאמת את מרגישה או שאת רוצה לבדוק את מנהלי הפורום עם סיפור אישי מאוד קשה. כאשר אדם חושב כ"כ קשה על עצמו וגם אומר במקבים שהוא לא מוכן להתייעץ עם בעל מקצוע ורוצה למות ורק למות אז מה אפשר לעשות? בכל מצב מורכב בו האגם לא מוכן לעשות שום צעד כדי לשפר את עצמו או לעזור לעצמו, אז מה אחר יכול לעשות? למשתתף בצערו? לספר שגם לו קשה כל כך? שלב ראשון צריך להיות רצון שאהיה אחרת!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובת הפרופסור
א22/10/2008אני בדרך כלל לא נוהג להגיב, אבל ראיתי שהתשובות שלך לאנשים שממש קשה להם וזועקים את זה על הכתב ממש חסרות רגישות, יכול להיות שנשחקת קצת מהעבודה ומהפורום התובעני הזה? אם כן, תן למישהו רענן לענות תשובות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובת הפרופסור
25/10/2008
ל א שלום
קראתי את הערותיך ואני מקבל שתשובתי התה מעט חזקה. יכולתי להוסיף, דבר שאני עושה כעט, שיאוש מאוד הרסני, שלמרות הקל צריך לחפש נקודות של אור בחיים ולהתרכז בהם יותר, שבדרך כלל היאוש הוא לתקופות וכאשר הוא מפסיק להטריד אותנו כל כך אנו נצליח למצאו דרכים אלטרנטיבות.
אבל אתה גם מתייחס בצורה מאוד לא יפה למקצועיות שלי וזה נראה לי מיותר. אתה יכול לא להסכים איתי בלי שבמקביל אתה מעליב את המקצועיות שלי. נכון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנמאס לי פשוט נמאס לי כבר
25/10/2008לחן שלום
אחד מהקוראים העיר שתשובתי אליך התה חזקה מדי ולא תומכת. חשבתי על זה ואני חושב שהוא צדק. אני מתנצל על כך. אני מקווה שאת חשה יותר טוב. צירפתי לך את תשובתי אליו.
ל א שלום
קראתי את הערותיך ואני מקבל שתשובתי התה מעט חזקה. יכולתי להוסיף, דבר שאני עושה כעט, שיאוש מאוד הרסני, שלמרות הקל צריך לחפש נקודות של אור בחיים ולהתרכז בהם יותר, שבדרך כלל היאוש הוא לתקופות וכאשר הוא מפסיק להטריד אותנו כל כך אנו נצליח למצאו דרך אלטרנטיבות.
אבל אתה גם מתייחס בצורה מאוד לא יפה למקצועיות שלי וזה נראה לי מיותר. אתה יכול לא להסכים איתי בלי שבמקביל אתה מעליב את המקצועיות שלי. נכון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאת חייבת לעזור לעצמך...
אורי25/10/2008פעם גם אני חשבתי שאלו הדברים הכי חשובים בחיים עד שהבנתי מה באמת חשוב- הבריאות כמובן. תגידי תודה לאלוהים כל יום שאת בריאה ואז תתחילי טיפול. דבר ראשון אל תרחמי על עצמך, את לא מסכנה, את בן אדם עם הערכה עצמית נמוכה. את יכולה לעבוד על זה עם פסיכולוג אפילו דרך קופת חולים ולנסות לחשוב קצת אחרת, לא הכל שחור או לבן. את אומרת שאת מסתכלת על אחרים שיש להם הכל. אני מסתכלת עלייך וחושבת- איזה כייף לך שאין לך חרדות שאין עלייהם שליטה וצריך כדורים בשבילם. אל תסתכלי על אחרים, תסתכלי על עצמך ותעשי עם עצמך משהו. אם את מרגישה שמנה- תתחילי דיאטה וספורט, תאכלי בריא. אם נראה לך שהחברות שלך מרחמות עלייך- תחליפי חברות, או שתדברי איתן על זה, אולי זה בראש שלך. אל תגידי דברים על מוות ורצון למות- את לא באמת רוצה בזה, את פשוט בתקופה שהכל נראה שחור. נסי לדבר עם אמא שלך בהיגיון. תגידי לה שאת מרגישה מצוקה ורוצה לנסות לדבר עם איש מקצוע שיעזור לך. אפילו שתפי אותה בתחושות שלך. בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהואוו מאז שכתבתי את מה שכתבתי עבר
חן04/11/2008המון זמן ודברים רבים השתנו וכמובן שליותר גרוע ולרעה לא לטובה ובכל זאת תודה על התגובה אבל היא כבר לא בתוקף למה שעכשיו אני מרגישה רק חלק דברים בתוקף וזהו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)