צריכה עצה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• צריכה עצה
    יסמין
    10/03/2008

שלום לכולם..
    יש לי בעיה די מוזרה..אני לא חסרת בטחון ואני מתקשרת טוב עם הסובבים אותי אבל יש משהו שמפריע לי שדי מורגש בחיי היום יום.
    אני לא יכולה לעשות דברים כשמסתלכים עליי.פשוט כך, למשל עבדתי בתור מוכרת בחנות בגדים והיו כמה פעמים שהייתי צריכה לעטוף את הבגדים למתנה והלקוח הסתכל עליי איך אני עוטפת ואם אני עושה את זה יפה ולא יכולתי לעשות את זה..זה נשמע די מטומטם אבל בפועל זה נורא מתסכל..
    גם שהייתי בצבא זה היה קורה לי..הייתי צריכה להיכנס לפעמים לישיבות של המפקד שלי ולסכם את הישיבה, בד"כ אני כותבת מהר מאוד אבל כשכולם בישיבה הסתכלו עליי אז פתאום התחלתי להתבלבל והייתי כאילו לא מרוכזת בדברים שנאמרו והמפקד שלי היה מתחיל לצעוק שאני אכתוב יותר מהר..מה שעוד יותר היה מתסכל..
    אולי אני לא מפרשת את הבעיה נכון?אולי זה כן קשור לחוסר בטחון ולחרדה כלשהי?יש לי פשוט רצון כזה להיות מושלמת בעייני אחרים וחשוב לי מה שאחרים חושבים עליי..
    מה אני צריכה לעשות כדיי לשים לב פחות למה שאנשים אומרים?
    אני בת 21 זה לא אמור לקרות לי..
    תודה רבה והמשך יום נפלא!!!!!!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    צריכה עצה

הוספת תגובה

• טיפול קוגניטיבי

ד''ר אירנה נתנאל
    12/03/2008

שלום לך,

טיפול קוגניטיבי יכול מאוד לעזור לך לשנות את המחשבות, את האמונות, המסקנות ואת הפרשנויות שלך שמקשות על אינטרקציה טובה וזורמת עם אנשים. הטיפול מאוד קצר ומאוד יעיל, לא חודרני מדי וכדאי מאוד מבחינת עלות - תועלת.

אשמח לענות על שאלות נוספות,

תודה על פנייתך לפורום,

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו