מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בליעהרחל09/02/2013
תודה לדר אירנה . לא הבנתי האם אני חייבת לקחת ציפרלקס או לא? אני מהדרום הרחוק אינני יכולה להגיע בקלות לאיש מקצוע. יש לך טיפים איך לנסות קודם לבד לפתור את בעיית הבליעה ללא ציפרלקס? תודה רחל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בליעה - תגובה
ד''ר אירנה נתנאל09/02/2013העיקרון של טיפול התנהגותי מבוסס על חשיפה הדרגתית לגורם המאיים. עשי רשימה של כול סוגי מאכלים שאת נמנעת מלבלוע. דרגי את הרשימה מהמאכלים שקל יותר לבלוע עד למאכלים שהכי קשה. תתחילי לאכול את המאכלים שהכי קלים לך במדרג ותתקדמי למאכלים שיותר קשה עד שתחזרי לאכול רגיל. יש להתאמן כול יום באופן עקבי והדרגתי.
בהצלחה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאת גדולה דר אירנה
רחל10/02/2013תודה לך דר אירנה את גדולה תודה תודה מקרב לב רחל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרחל המשך
רחל11/02/2013לקחתי 2 ואבן אחד בבוקר ואחד בערב יש לי קצת הטבה בבליעה. האם הגוף שלי לא יתרגל לואבן ואחרי כמה ימים לא יהיה בכלל אפקטיבי הואבן?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך רחל
רחל11/02/2013לקחתי אתמול 2ואבן אחד בבוקר אחד בערב והיתה קצת הטבה בבליעה. האם הגוף שלי לא יתרגל לואבן ואחרי כמה ימים לא ישפיע כבר? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך רחל - תגובה
שרון לויט11/02/2013היי רחל,
בדרך כלל תרופות מסוג זה מומלץ לא לקחת באופן רצוף יותר משבועיים, מאחר שהתלות בתרופה מתפתחת לאחר יותר משבועיים של שימוש. שימוש למשך מספר ימים לא גורם לתלות או להסתגלות, כך שההשפעה של התרופה אינה יורדת.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)