שאלה - משקל

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה - משקל
    נואשת
    13/03/2008

שלום אני מטופלת כבר חודשיים וחצי בהפרעות חרדה אני מקבלת כדור ביום של ציפרלקס

כמה שבועות לאחר תחילת הטיפול הרגשתי טוב והתחלתי לעלות במשקל, היו לי ממש התקפי רעב בלתי נשלטים. עליתי 7 ק"ג והפסיכיאטרית שלי אמרה לי שזה לא מהכדורים אלא מהמצב רוח שהשתפר ובעקבותו התיאבון.

אני נלחמת עכשיו בזה והפסיכיאטרית שלי הציעה לי שאם זה לא יעזור לקחת כדור (אינני זוכרת את שמו) שהוא מונע דחפים - מניעת בולמוסים.

רציתי לדעת במה כדור כזה יכול לעזור והאם הוא ממכר הייתי שמחה לדעת עליו עוד פרטים? או על פתרונות אחרים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה - משקל

הוספת תגובה

• שאלה - משקל

15/03/2008

לשי שלום
    בזמן דיכאן אין לה אדם חשק לעשות הרבה וזה כולל אוכל. האוכל יכול גם לאבד את הטעם. עם השיפור ההרגלים הישנים חוזרים והאדם נוטה לחזור למשקלו הקודם. אבל תרופות יכולות להגביר תיאבון מעבר לרגיל ואז האדם יכול גם לעלות משמעותית במשקל. כאשר התרופה יעילה קיימת התלבטות בין להמשיך את התרופה שעוזרת לבין המשקל העולה. בדרך כלל צ'פרלקס לא לעלה משקל אבל יש מקרים רבים שכן. תבדקי האם ניטור עצמי של אוכל עוזר לך אחרת יש לשקול שינוי בטיפול
    .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו