מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- דכאון שנמשך מיום השחרורפיני16/03/2013
שלום ושבוע טוב .
קוראים לי יוני ואני בן 22 וחצי אוטוטו 23.
אני כבר משוחרר שנה וחצי,ומאז השחרור בוא נאמר את האמת אני לא מוצא את עצמי בכלל. זה מתבטא בכך שאני כל הזמן חושב על הצבא בחיי היום יום בעבודה בשיחה עם חברים,בצפייה בטלוויזיה.
הבעיה זה שאני שם לב שבגלל זה אני לא מצליח להיות אני שלפני הצבא. כלומר,אני כל הזמן מדוכא עצבני עצוב בעיקר.וזה אפילו גרם לכך שבחורה באה להתחיל איתי כמה פעמים ובגלל הכעס סירבתי לה . לפני 9 חודשים הייתה לי אופציה לחזור והפסדתי אותה,בגלל שהיססתי בתשובה ונתתי תושבה מאוחרת.והפסדתי זהו אין לי לצערי אופציה לחזור.
השאלה שלי מה עושים? לאנשים אני יודע הקרובים אליי נמאס לשמוע ממני כל הזמן על זה .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דכאון שנמשך מיום השחרור - תגובה
שרון לויט16/03/2013היי יוני,
נשמע שבצבא היה לך טוב, ואתה מתקשה להשלים עם הפרידה מהמקום הטוב הזה ולהמשיך בחייך, שייתכן שבמצב הנוכחי הם פחות מספקים מהשירות הצבאי שהיה לך. אם אין לך שום אופציה לשרת בקבע או לעבוד עבור צה"ל, כדאי לעבוד על יצירת חיים מלאי סיפוק ואתגרים מחוץ לצבא, מציאת משמעות לדברים בהם אתה עוסק כעת ומציאת תחומי עניין ועבודה ממלאים ומספקים. ניתן להיעזר בטיפול קוגניטיבי התנהגותי כדי לעשות זאת, וגם כדי לעבוד על מחשבות שמעכבות אותך במקום להתקדם. אני בהחלט מבינה את הגעגועים לצבא ואת הקושי להיפרד ממנו, אך מאחר שמצב זה קיים כבר זמן רב ומונע ממך להתקדם, כדאי לשקול עזרה מקצועית קונקרטית וממוקדת בבעיה, שיכולה לעזור לך להמשיך בחייך ולקבל את המצב.
בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)