מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שלום שרוןשירה19/03/2013
כתבתי פו וענית לי בפעם הקודמת אשמח שתעני לי גם הפעם
אני בת 30 ,אני מטופלת בתחנה דרום כבר שנתיים ונשער לי רק עוד 8 פגישות
הפסיכולוגית שלי ואני דיברנו על פרדה וכן היא אמרה לי שהיא תכין אותי לזה
היום דיברתי אייתה על הפרדה ואם יש אפשרות לקשר מינימלי אחרי סיום הטיפול היא אמרה לי שבשום פנים ואופן לא שזה גבולות התחנה . אני יודעת שאני לא יכולה לכפות אלה להיות
איתי בקשר .והיא אמרה שיהיה לי טיפול נוסף אבל לא אייתה.
נקשרתי אלה באופן אישי יותר ממטופל למטפלת וכשה לי מאוד אם הפרדה
אני לא מפסיקה כבר חודש שלם לפיקות העולם שלי נופל עלי והיא אמרה אין מה לעשות תצטרכי לקבל את זה ולהקל ויש לנו עוד חודשיים לסוף אבללללל??????????????????* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום שרון - תגובה
שרון לויט19/03/2013היי שירה,
אני מבינה את הקושי להיפרד ממטפלת שנקשרת אליה כל כך. הוא פועלת נכון בכך שאינה מאפשרת לך קשר איתה אחרי הפרידה, מאחר שבטווח הארוך זה הופך את הפרידה לקשה יותר. אני מציעה לנצל את החודשיים שנותרו כדי לדבר על הפרידה, עד כמה היא קשה לך ועד כמה תתגעגעי אל המטפלת שלך. חשוב שתצאי בהרגשה שהעברת לה את המסר שהיה חשוב לך להעביר לה. תוכלי גם לשוחח עם המטפלת הבאה שלך על הקושי להיפרד מהמטפלת הנוכחית.
בכל מקרה, צריך לזכור שכאשר הפרידה תתרחש, יהיה זה קל יותר עם הזמן ובוודאי שלא יהיה כה נורא כפי שאת מצפה. הציפייה לאירוע קשה היא פעמים רבות קשה יותר מהאירוע עצמו.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשרון
שירה20/03/2013תודה על ההקשבה אני האמיץ זו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)
.jpg)