מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- רמוטיב-המשך..שרית17/03/2008
אגב שכחתי לשאול לגבי המתח בשרירי הרגליים.
בהתחלה הלכתי לרופא המשפחה שאמר שזה לא התחום שלו ויש שני תחומים שאני צריכה לבדוק-חלילה סתימות בכלי הדם ואם לא אז לגשת לאורטופד.הלכתי לרופא שבודק כלי דם והוא שלל חלילה סתימות בכלי הדם או משהו דומה.אח"כ הלכתי לאורטופד שגם לא מצא כלום וטען שהכל תקין ושזה הכל כתוצאה מלחץ נפשי.(כמובן שסיפרתי לו שאני עוברת תקופה לא קלה בכלל ) ,והמליץ על משהו להרגעה,כי לטענתו כשארגע זה יעבור
אגב,זה לא ממש כאב שאפשר להגדיר אותו זה מין חוסר שקט ומתח בשרירים שמטריד ומציק
האם באמת אחד מסימנים לדכאון ,הפרעות חרדה וocd זה כאבים ,מתח וחוסר שקט בשרירים?
קראתי הרבה על התחום אבל תשובה ברורה עדיין אין לי.
תודה.....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רמוטיב
ד''ר אירנה נתנאל17/03/2008שלום לך,
א. חוסר שקט ומתח בשרירים אכן סימפטומים נפוצים של חרדה.
ב. רמוטיב לא משפיע מייד ובטח לא אחרי שעה. ההשפעה של רמוטיב מורגשת לאחר כשבועיים לפחות. אני מציעה לך להמתים מספר שבועות לאם לא תרגישי הקלה אפשר לשקול החלפת רמוטיב לציפרלקס (כמובן בהתיעצות עם הרופא המטפל).
תרגישי טוב!
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאירנה
שרית17/03/2008לאירנה שלום
קודם כל תודה על תשובתך,כנראה שלא הבהרתי את עצמי.אנסה שוב:
אני נוטלת רמוטיב כבר שבועיים. לאחר כמה ימים ראשונים כבר חשתי בהטבה והכאבים עברו,חשתי רוגע ופחות עצבנית,ראש שקט ומצב רוח טוב יותר.
כשכתבתי לאחר שעה התכוונתי שלמשל אם הייתי קמה בשעה שש בבוקר ונוטלת כדור,כבר אחרי שעה הייתי מרגישה את ההטבה לכל היום.
עכשיו אחרי שבועיים האם יכול להיות שהגוף התרגל לכדור והוא פחות משפיע או שאולי התרופה הזו ספציפית חלשה לי מדי וציפרלקס ישפיע יותר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאירנה
שרית17/03/2008שוב סליחה שהשאלה היא בכמה חלקים אבל חשוב לי להסביר שאני שואלת כי נדמה לי שיש איזה רגרסיה לאחור,כלומר הכאבים מעט חזרו קצת עצבנית חוסר שקט ומצבי רוח כלומר לא חזרתי לנקודת ההתחלה מבחינת חוזק הבעייה ,היא יותר עדינה כיום אבל פתאום צצו סימנים בחזרה כמו הכאבים ומצבי הרוח (כמובן הכל יותר עדין מההתחלה) ולכן שאלתי האם יכולה להיות איזה חזרה אחורה כתוצאה מהתרגלות הגוף לחומר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרמוטיב
ד''ר אירנה נתנאל17/03/2008שרית,
השיפור שהרגשת מייד כשהתחלת ליטול את הכדור לא נראה סביר שהוא בגלל רמוטיב. ייתכן וזה היה שיפור פסיכוסומטי (סוג של שיכנוע עצמי). כעת, השיפור היחסי במצבך (ביחס לתקופה שלפני הכדור) בגלל תחילת ההשפע של כהדור. עם הזמן ההשפעה תורגש יותר ואם לא יהיה שינוי במצב יש לשקול החלפת רמוטיב לציפרלקס.
בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)
.jpg)