עצה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עצה
    עינת
    27/04/2013

שלום,
    יש לי ידיד בחור מקסים שיש לו כמה צרות בחיים והוא נכנס לדיכאון כבר שנה שאני מנסה להוציא אותו ולשמח אותו אך, זה לא הלך לי ולכן, נפגשנו אבל, בבית שלו...עכשיו כבר יותר מחודש שמצבו החמיר הוא נעלם ולא עונה לטלפונים ואחרי כמה ימים מתקשר ומתנצל שעובר עליו משהו לא מוכן להגיד מה והוא רוצה להיות לבד. אני דואגת לו ואין לי מושג מה לעשות מצד אחד, אני לא רוצה להניח לו כי אני חושבת שזה לא טוב להיות לבד במצב הזה ומצד שני, זה פוגע ההתנהגות הזו וקשה לי לנסות לשמח מישהו שרוצה להישאר במצב הזה...מה עלי לעשות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עצה

הוספת תגובה

• עצה - תגובה

שרון לויט
    29/04/2013

היי עינת,
    אולי תנסי לפנות לקרובי משפחה שלו, או אנשים שאת יודעת שקרובים אליו ויש להם גישה אליו יותר ממה שיש לך. את יכולה לעדכן אותם במצבו כפי שאת רואה אותו, ולבקש מהם לנסות לברר מה קורה ולעזור. מעבר לכך, את יכולה להמשיך להתקשר אליו ולהראות לו שאת תומכת בו ורוצה בקשר איתו- זה מאוד חשוב.
    בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי

עינת
    29/04/2013

היי שרון,

תודה על תשובתך המהירה.
    בגדול אני יודעת מה עבר ועובר עליו לאורך השנה אבל, אני לא יודעת מה הטריגר שגרם להתדרדרות במצב וזה גם לא חשוב. גם אני חשבתי שאסור להיעלם במצב כזה אבל, הוא כיאלו מעיף אותי בכוח ואני לא יכולה שלא להיעלב מהתנהגות הזו...ניסיתי סתם לשלוח לו דברים מצחיקים במייל אבל, הוא לא תמיד רואה אבל, אם הוא רואה זה מצליח לעלות לו חיוך...
    לגבי קרובי משפ' נראה לי שזה גם קשור אליהם ולכן, אני לא אפנה אליהם...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי - תגובה

שרון לויט
    29/04/2013

היי עינת,
    לדעתי, את צריכה לחשוב אם "משתלם" לך להישאר בקשר הזה, כלומר אם זה לא פוגע בך יותר מדי- וכמה כוחות יש בך כדי להמשיך ולתמוך בו. התמיכה חשובה (בתנאי שהיא לא פוגעת בך כמובן), אך מעבר לכך אין הרבה שאת יכולה לעשות בשבילו.
    בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על התשובה

עינת
    01/05/2013

כבר לא רלוונטי ניתקו לו את הטלפון אני אחכה שהוא יצור קשר:-)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו