מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- המשך...שרית17/03/2008
אירנה,אם ככה אני יכולה להיות רגועה שהכאבי רגליים קשורים איכשהו למצב נפשי ולא ללכת לבירור מעמיק ? כי כלי דם כבר בדקתי וגם אצל אורטופד ביקרתי.
האמת שעצם זה שכשהתחלתי ליטול את הרמוטיב הכאבים עברו גם אם לצורך העניין זה היה שכנוע עצמי כמו שהגדרת,סביר להניח הרי שאם חלילה היתה מחלה או בעייה רצינית ברגליים אז כדור נוגד דכאון כזה לא היה עוזר,לא?
ועוד שאלה האם ציפרלקס הוא חזק יותר מרמוטיב,כי הייתי רוצה לטפל בבעייה אחת ולתמיד.ידוע לי שלמשל ציפרלקס עובד גם על הפרעות ocd ולגבי הרמוטיב זה לא מוכח אז לא עדיף לעבור לציפרלקס ולטפל בכמה ציפורים במכה אחת:)?
תודה....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המשך
שרית17/03/2008אגב את יודעת מה לטעמי לא כל כך ברור ולאו דווקא רק לי ,איך יודעים שהכדור עוזר מספיק? ז"א אם אני נוטלת נוגד דכאון כלשהו ואני מרגישה רגועה שלווה ושמחה יותר איך אני יודעת שזה הרף אליו אני יכולה להגיע מבחינת שיפור? כלומר יופי אני לוקחת את זה וטוב לי אבל אולי אם אקח משהו אחר יהיה לי טוב יותר? איך מגדירים את הטוב,את התוצאה.....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהOCD
ד''ר אירנה נתנאל17/03/2008שרית,
1. אם את מאובחנת כסובלת מ OCD - ציפרלקס יכול להתאים לך יותר מרמוטיב ו"שתי ציפורים בבת אחת" יכול להיות מצוין. אם יש לך דיכאון קל אז רמוטיב יכול לעזור לך ונראה, שאת מגיבה טוב לטיפול. יש הרבה מאוד כדורים נוגדי דיכאון וכדור שנותן תגובה חיובית והכי פחות תופעות לוואי הוא הכדור הכי טוב עבורך ללא קשר מה עוד קיים בשוק.
2. הערה קטנה לגבי "פעם אחד ולתמיד" - את יכולה להחלים מהדיכאון ולהחזיק מעמד כך תקופה ארוכה, אבל תמיד ישנה סכנה שגל הדיכאוני יחזור. לכן, טיפול משולב של תרופות ותרפיה התנהגותית - קוגניטיבית (CBT) יכול לעזור למנוע את הישנות הדיכאון לטווח ארוך (כשש שנים).
מאחלת לך הצלחה בהמשך,
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)