בבקשה עזרו לי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בבקשה עזרו לי
    אורנה
    18/03/2008

אני בת כמעט 54, עובדת במקום עבודה מסודר וקבוע, נשואה ואם ל-3 ילדים נפלאים (יש ימים ויש ימים..) אבל כאילו בלי שום קשר לכלום - אני מתעוררת בבוקר - הרבה לפני השעה שאני אמורה להתעורר בה (במקום ב-6 וחצי אני כבר בשיא הערנות בסבובות 4 וחצי) עם דפיקות לב מואצות, עם תחושת מועקה נוראית כאילו אסון איום עומד להתרחש בעוד רגעים מספר.
    אני זוכרת את אימי ז"ל אומרת משפט קבוע- "הכל אצלי בסדר, הבנות התחתנו, כולם מסודרים עם ילדים ונכדים, אין בעיות בריאות או בעיות כלכלה ובכל זאת דופק לי הלב כל הזמן"
    אני מניחה שהיא לא ידעה לקרוא לזה בשם מפורש של דיכאון, מה שלדעתי אני יכולה בהחלט לקרוא לילד בשמו.

לא רוצה יותר ללכת לפסיכולוגים ולנתח למה אמא שלי לא חיבקה אותי ולא נתנה לי חיזוקים - את זה כבר הבנתי ושם כבר הייתי.

האם מישהו יכול לכתוב לי קצת יותר מנסיונו האישי, מה כיווון שאני צריכה לפנות אליו?

להמשיך לחיות את השליש האחרון של חיי בצורה כל כך לא שמחה - נראה לי סבל מיותר

המון תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בבקשה עזרו לי

הוספת תגובה

• טיפול CBT

ד''ר אירנה נתנאל
    18/03/2008

אורנה שלום,

טיפול התנהגותי - קוגניטיבי משולב עם טיפול תרופתי יכול לעזור לך להתמודד עם ההרגש הלא נעימה בבוקר בלי לנתח למה אמא שלך לא חיבקה אותך.

תודה על פנייתך לפורום,
    אשמח לענות על שאלות נוספות,

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו