לחיות עם דיכאון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לחיות עם דיכאון
    שין
    21/03/2008

איך חיים בדיכאון,
    אחרי 3 שנים של טיפול פסיכולוגי,
    והרבה סוגים של כדורים מכל הסוגים והמינים,
    בחרתי לנסות לחיות עם הגדיכאון,
    אבל זה קשה, עד בלתי אפשרי,
    מה עושים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לחיות עם דיכאון

הוספת תגובה

• דיכאון

ד''ר אירנה נתנאל
    21/03/2008

שלום לך,

צר לי על הרגשתך! אל תתייאש! 3 שנים לדבר על דיכאון באמת לא עוזר מספיק כדי לצאת ממנו. טיפול CBT (התנהגותי - קוגניטיבי) אישי או קבוצתי משולב עם תרפיה תרופתית יכוללעזור לך. בנוסף, יש עוד טיפולים חדשניים ויעילים (TNS) וכו'.
    אשמח לענות על שאלות נוספות,

תודה על פנייתך לפורום,
    מאחלת לך בהצלחה,

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מרשה לינהן

שין
    22/03/2008

שלום אירנה,
    תודה על התגובה,
    רק תיקון קטן, מדובר באת ולא באתה , אני אישה.
    מעבר לכך, למדתי לעומק את הספרות של לינהן הבאתי מחול גם את הספר באנגלית,
    די נואשתי מטיפולים מה גם שהעלויות ממש בלתי ניזבלות וללא תוצאות,
    תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דיכאון

עודד
    23/03/2008

שלום
    חמותי (70) סובלת מדיכאון לא מאובחן, לפי המאמרים באינטרנט עונה על מירב הסימפטומים, היא סובלת מאוד, מנותקת מהחברה ומהמשפחה, מאשימה את כל העולם, עצובה בשמחות ורואה רע בכל טוב, אפילו בלידת נכד , מחפשת את הקשיים... אין דרך לשכנע אותה לפנות לטיפול, כיוון שהיא לדבריה לא חולה ,פשוט החיים התאכזרו אליה! אשתי חסרת אונים, בכל שיחת טלפון! בבר המצווה של בני במקום לשמוח יצרה חמותי סכסוך , אנחנו בטוחים שהיא לא אשמה אלה המחלה אולם מה עלינו לעשות? אני יעצתי לאשתי לפנות לטיפול בעצמה ,בכדי ללמוד יותר ואולי באמצעות הטיפול תלמד להתייחס נכון לאמה ולא לכעוס עליה. אולי יש לכם עיצה אחרת כיצד ניתן לשכנע אותה לקבל טיפול.
    תודה
    עודד.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דיכאון

ד''ר אירנה נתנאל
    24/03/2008

עודד שלום,

לצערי, קשה לשכנע אדם לקבל טיפול, במיוחד כאשר היא טוענת שהיא בסדר. כאמור, על חמותך אין לכם שליטה, אך אישתך יכולה בהחלט לעזר באנשי מקצוע מומחים לטיפול משפחתי כדי ללמוד כיצד להגיב על התמהגותה של אמא.

בהצלחה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני בדיכאון צריכה עזרה

דגנית
    29/03/2008

אני בדיכאון כבר יותר משלוש שנים, עם הטבות במצב והתקפים של אחת לשנה בתקופה האחרונה כחצי שנה אני בהחמרה , השאלה שלי איזה טיפול פסיכולוגי עדיף קבוצתי או אישי ואם אפשר לקבל המלצות (בעבר ניסיתי טיפול אישי )
    תודה רבה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טיפול בדיכאון

ד''ר אירנה נתנאל
    29/03/2008

שלום לך,

הייתי מציעה לך להתחיל בטיפול התנהגותי - קוגניטיבי אישי משולב עם טיפול תרופתי.

בהצלחה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו