מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלה .. אבקש הנתיחסות מכל מי שיודעאבי נקש30/06/2013
לוקה בסכיזופרניה ואוסידי .. יש המון סבל ברקע .. אך מצליח איכשהו להתמודד לא רע..
אפילו דיי בהצלחה .
ברקע קיים סבל אישי מוגבר מאוד .והתמודדות גדולה וקשה .. >>
מזה כחודש לא מטופל בשיחות . אך כל השנים כן הייתי מטופל . וכן אני מאוד נתרם מטיפול..
לא רואה שינוי לאחרונה מהטיפול הנוכחי ..>> עזבתי כי קרה אסון למטפל ולא חזרתי אליו .
מאוד רוצה להיות במסגרת שכזו אך חש שלא מתקדם לשומקום .
מה עליי לעשות ? אני שואל כי כל תקופה זה קורה לי וחוזר על עצמו .
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה .. אבקש הנתיחסות מכל מי שיודע - תגובה
ד''ר אירנה נתנאל03/07/2013היי אייל,
הינך סובל ממחלה כרונית וללא ספק אתה זקוק לליווי קבוע. לפי מה שאתה מתאר אתה מאוד נתרם ממסגרת של טיפול. הטיפול עוזר לך להתמודד עם מצבים קשים, להתגבר על לחצים ועל הסבל. אם אתה לא יכול לחזור למטפל הקודם שלך, נסה לחפש לך מטפל אחר. אני בטוחה שתמצא מטפל מתאים שיכול להמשיך לעזור, ללוות, לעודד ולתמוך בך.
בהצלחה מכל הלב,
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה..
אבי נקש06/07/2013תודה לך על תשובתך.. אך אני צריך עזרה במציאת מטפל-ת מתאים וטוב לבעיות מהם אני סובל .
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)