שאלה .. אבקש הנתיחסות מכל מי שיודע

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה .. אבקש הנתיחסות מכל מי שיודע
    אבי נקש
    30/06/2013

לוקה בסכיזופרניה ואוסידי .. יש המון סבל ברקע .. אך מצליח איכשהו להתמודד לא רע..
    אפילו דיי בהצלחה .
    ברקע קיים סבל אישי מוגבר מאוד .והתמודדות גדולה וקשה .. >>
    מזה כחודש לא מטופל בשיחות . אך כל השנים כן הייתי מטופל . וכן אני מאוד נתרם מטיפול..
    לא רואה שינוי לאחרונה מהטיפול הנוכחי ..>> עזבתי כי קרה אסון למטפל ולא חזרתי אליו .
    מאוד רוצה להיות במסגרת שכזו אך חש שלא מתקדם לשומקום .
    מה עליי לעשות ? אני שואל כי כל תקופה זה קורה לי וחוזר על עצמו .
    תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• שאלה .. אבקש הנתיחסות מכל מי שיודע - תגובה

ד''ר אירנה נתנאל
    03/07/2013

היי אייל,

הינך סובל ממחלה כרונית וללא ספק אתה זקוק לליווי קבוע. לפי מה שאתה מתאר אתה מאוד נתרם ממסגרת של טיפול. הטיפול עוזר לך להתמודד עם מצבים קשים, להתגבר על לחצים ועל הסבל. אם אתה לא יכול לחזור למטפל הקודם שלך, נסה לחפש לך מטפל אחר. אני בטוחה שתמצא מטפל מתאים שיכול להמשיך לעזור, ללוות, לעודד ולתמוך בך.

בהצלחה מכל הלב,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה..

אבי נקש
    06/07/2013

תודה לך על תשובתך.. אך אני צריך עזרה במציאת מטפל-ת מתאים וטוב לבעיות מהם אני סובל .
    תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו