תחושת מחנק

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תחושת מחנק
    ליז
    22/03/2008

לפני כשלשה שבועות אובחנתי כסובלת מחרדה אשר מלווה בתחושת מחנק, הזעת דופק מהיר פחד
    אני מטופלת בכדורי רסיטל וואבן

תחושת המחנק עברה אך לפני שבוע חזרה שוב ואינה מרפה ממני מה שפשוט משבש לי את החיים

מחפשת עצה במהירות האפשרית כיצד לטפל בתופעה הנ"ל בצורה הכי מהירה וטובה
    אנא ענו לי מהר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תחושת מחנק

הוספת תגובה

• נסיון אישי

אלי
    24/03/2008

תנסי ציפרלקס , לי זה עזר .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חרדה

ד''ר אירנה נתנאל
    24/03/2008

שלום ליז,

נראה, שאת מאוד סובלת מתחושת המחנק. הייתי מציעה לך לעזר בסבלנות. לוקח כחודש וחצי עד שהשפעת הרסיטל מורגשת במלואה. בנתיים יש לך את הוובן שאמור לעזור לך. תחושות המחנק מאוד לא נעימות, את בוודאי מפרשת אותן כ"אני מתעלפת" או "אני נחנקת" או "אני הולכת למות" או "אני מאבדת שליטה" וכו'... פרשנויות אלה מעלות את תחושת הלחץ ומגבירות סימפטומים גופניים. בסופו של דבר, את נמצאת במעגל הקסמים של החרדה כאשר פרשנויות של תחושת המחנק תוסיפות דלק ללחץ. טיפול התנהגותי קוגניטיבי יכול לעזור לך להפסיק את המעגל הלהתמודד עם התחושות הגופניות בטווח המידי וגם לטווח הארוך.

אשדמח לענות על שאלות נוספות.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו