מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חרדה מסמיםחסוי02/08/2013
שלום
אני באמת מקווה שתעזרו לי אני כבר 4 חודשים מחפשת עזרה
החבר שלי עישן לפני כ4 חודשים סם חוקי הנמכר בפיצוציות בשם נייס גאייס ומאז הכל השתנה הוא סובל מהתקפי חרדה ביום יום שלו זה גם קורה 6 פעמיים ליום ובכל פעם שעה לפחות הלב שלו כל הזמן דופק מהר הוא כבר לא אוכל ולא רוצה לעשות כלום הבן אדם פשוט השתנה(לא בקטע רע רע) הלכנו למיום הלכנו לרופא לא אמרו לנו שום דבר מיוחד חוץ מכדורים
הוא לא רוצה פסיכולוג ולא מוכן על כדורים
בבקשה תעזרו לי מה אנחנו יכולים לעשות?!?!?!.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חרדה מסמים - תגובה
שרון לויט04/08/2013שלום לך,
אם חברך עבר בדיקות רפואיות, ולא נמצאה סיבה רפואית לתופעות הללו, הדבר הכי טוב שניתן לעשות הוא להיעזר בטיפול קוגניטיבי התנהגותי. טיפול כזה, שלא כמו כל טיפול פסיכולוגי, יכול לתת לו כלים מעשיים להתמודדות עם החרדות שלו. אין חובה לשלב טיפול תרופתי אם הוא אינו רוצה בכך, שכן הטיפול הקוגניטיבי התנהגותי יכול לפתור את הבעיה לצמיתות. באמת חבל להישאר עם החרדה ולנסות להתמודד ללא טיפול. בינתיים, קחו בחשבון שהסימפטומים הללו אינם מזיקים לגוף בשום צורה שהיא, ואין צורך להילחץ מהם.
בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)
.jpg)