חרדה מסמים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חרדה מסמים
    חסוי
    02/08/2013

שלום
    אני באמת מקווה שתעזרו לי אני כבר 4 חודשים מחפשת עזרה
    החבר שלי עישן לפני כ4 חודשים סם חוקי הנמכר בפיצוציות בשם נייס גאייס ומאז הכל השתנה הוא סובל מהתקפי חרדה ביום יום שלו זה גם קורה 6 פעמיים ליום ובכל פעם שעה לפחות הלב שלו כל הזמן דופק מהר הוא כבר לא אוכל ולא רוצה לעשות כלום הבן אדם פשוט השתנה(לא בקטע רע רע) הלכנו למיום הלכנו לרופא לא אמרו לנו שום דבר מיוחד חוץ מכדורים
    הוא לא רוצה פסיכולוג ולא מוכן על כדורים
    בבקשה תעזרו לי מה אנחנו יכולים לעשות?!?!?!.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חרדה מסמים

הוספת תגובה

• חרדה מסמים - תגובה

שרון לויט
    04/08/2013

שלום לך,
    אם חברך עבר בדיקות רפואיות, ולא נמצאה סיבה רפואית לתופעות הללו, הדבר הכי טוב שניתן לעשות הוא להיעזר בטיפול קוגניטיבי התנהגותי. טיפול כזה, שלא כמו כל טיפול פסיכולוגי, יכול לתת לו כלים מעשיים להתמודדות עם החרדות שלו. אין חובה לשלב טיפול תרופתי אם הוא אינו רוצה בכך, שכן הטיפול הקוגניטיבי התנהגותי יכול לפתור את הבעיה לצמיתות. באמת חבל להישאר עם החרדה ולנסות להתמודד ללא טיפול. בינתיים, קחו בחשבון שהסימפטומים הללו אינם מזיקים לגוף בשום צורה שהיא, ואין צורך להילחץ מהם.

בהצלחה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו