SRRI, בקשר לרגשות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• SRRI, בקשר לרגשות
    שחר
    07/08/2013

שלום, השאלה שלי נשמעת אולי קצת "קיצ'ית", אבל זה משהו שיושב לי על הלב. התחלתי להשתמש בSRRI ממש בימים האחרונים, ואני מפחדת שהתרופה משפיעה/תשפיע עליי בצורה שלילית, בעיקר מהבחינה הרגשית. הכוונה שלי, שאני אפסיק "להרגיש". הכרתי מישהו בימים האחרונים, לא קרה בינינו כלום, אבל התחלתי לחשוב עליו הרבה לאחרונה. אני מפחדת שהSRRI יגרמו לכך שהמחשבות האלה יתחילו להיעלם, ו"ירד" לי ממנו. האם זה דבר שיכול לקרות?
    אני חייבת לציין שכרגע הוא עדיין בראש שלי (עם חשש שהרגשות נחלשו), ואני רוצה שהרגשות האלה ימשיכו לצוף לי בראש (למרות שלא קרה בינינו כלום).
    אגב אני יודעת שהכדורים יכולים להשפיע על החשק המיני.
    אני מקווה שהשאלה שלי ברורה, זה פשוט בא מהלב, תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    SRRI, בקשר לרגשות

הוספת תגובה

• SRRI, בקשר לרגשות - תגובה

שרון לויט
    11/08/2013

היי דנה,
    אין ממה לחשוש. התרופות הללו אינן יכולות להשפיע על רגשות בצורה כזו, ואינן יכולות לגרום לך להרגיש פחות רגשות חיבה/ אהבה/ משיכה כלפי מישהו אחר. כל שהתרופות עושות הוא שיפור מצב הרוח, וכתוצאה מכך הפחתה בתחושות שליליות כעצב וחרדה. התרופה יכולה לגרום להפרעות בתפקוד המיני אצל חלק מהאנשים, אך אינה משפיעה על הרגשות.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

סוזנה
    16/08/2013

שלום לך,
    ההרגשה הפנימית שלך מאד נכונה.
    התרופות האלו עובדות בכך שהן מנתקות אותך מהרגש.
    גורמות ל "היי" מלאכותי.
    הן יהפכו אותך לזומבי, ויש להן תופעות לוואי איומות.
    חפשי בגוגל "תרופות נגד דיכאון תופעות לוואי".

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו