חרדות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חרדות
    סיון
    14/08/2013

אני סובלת כשנתיים מחוסר שיווי משקל ראש זרמים בגוף מצבי רוח וכו', הייתי אצל נוירלוג א.א.ג בדיקות סי טי מוח הכל יצא תקין ב"ה, טופלתי ברמוטיב כשנה לאחרונה הפסקתי מזה חודשיים בגלל שאני בהיריון יש לציין שכל התופעות חזרו אין לי מושג מה לעשות מה לדעתכם אני צריכה לעשות אני חייבת את החיים שלי כמו שהיו לפניח שנתיים חייבת תשובות...?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חרדות

הוספת תגובה

• חרדות - תגובה

ד''ר אירנה נתנאל
    15/08/2013

היי סיוון,

כאשר לא מוצאים סיבה גופנית לחוסר שיווי משקל ניתן לשאר שהבעיה נובעת מסיבוצת נפשיות. האם את לחוצה או מתוחה בזמן האחרון? ראשית, כדאי להבין ולפתח פודעות לסיבות הנפשיות שמעוררות אלצך תגובה גופנית. הסיבות יכולות להיות חיצוניות שקשורות למצבים בסביבה שלך או פנימיות כגון חוויות סובייקטיביות לגבי מצבים השונים בחייך. לברר את הסיבה ולפתח תגובה אדפטיבית יותר ניתן בעזרת פסיכותרפיה התנהגותית - קוגניטיבית CBT. בנוסף, מומלץ לשלב גם ביופידבק. דרך אחרת "להרגיע" את המערכת במוח שגורמת לתגובות גופניות (סחרחורת, חוסר שיווי משקל ועוד) ניתן בעזרת טכנולוגיה של נוירופידבק. מידע רחב ומקצועי על טיפולים אלה ניתן לקרוא באתר של מיינד קליניק.

תרגישי טוב,
    אשמח לענות על שאלות נוספות,
    בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו