התחלתי ציפרלקס לפני 5 ימים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• התחלתי ציפרלקס לפני 5 ימים
    שרית
    25/03/2008

אירנה ערב טוב
    אני לא מקבלת שום תגובה לשאלתי...אנסה שוב
    התחלתי ציפרלקס לפני 5 ימים.מינון של 5 מ"ג ( חצי כדור)
    אחרי 3 ימים התחלתי לחוש סחרחורות בחילות עייפות וראש עמום כאילו ריחוף/חוסר ריכוז.בנוסף שמעתי שבתחילת הטיפול יש תופעה פראדוקסלית של כביכול העצמה של הדכאון והחרדה,נראה לי שכך אני חשה.
    האם כל מה שתארתי עד כה מוכר לך כתופעות ידועות של ציפרלקס ואם כן מתי הן אמורות לחלוף?
    אודה לתגובתך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• תופעות לוואי של ציפרלקס

ד''ר אירנה נתנאל
    26/03/2008

שרית שלום,

תופעות לוואי אפשריות כוללות: בחילה, יובש בפה, קשיי שינה, עייפות, הזעה מרובה וקשיים בתפקוד המיני. תופעות אלו הן בדרך-כלל קלות וחולפות בהמשך השימוש.
    בדרך כלל מומלץ להתחיל 4 -7 ימים רבע כדור,אחר כך להוסיף עוד רבע וכו'. התחלה הדרגתית מאפשרת לגוף להסתגל לכדור בצורה הדרגתית וכך מצמצמת תופעות לוואי. אם לאחר שבועיים - שלוש לא תרגישי שיפור, תופעות לוואי לא יעלמו - יש לפנות שוב לרופא. עיקרונית, עכשיו הגוף שלך מסתגל לכדור. ציפרלקס כדור מצויין אבל ייתכן ולך הוא לא מתאים. עדיין לא כדאי למהר ולהחליף אותו, צריך לתת לו צ'אנס!

בהצלחה ותרגישי טוב,
    אשמח לענות על שאלות נוספות,
    בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו