דכאון אחרי טיול ארוך

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דכאון אחרי טיול ארוך
    שושי
    02/09/2013

בתי חזרה לפני כחודש מטיול של 6 חדשים בדרום אמריקה.
    לאחר כמה ימי התאוששות עבדה קצת, פגשה חברים אבל לא ממש חזרה לעצמה.
    היא מתעוררת כל בוקר בתחושת מועקה קשה, בלי תיאבון ואפילו בחילות מאוכל. במהלך היום אנחנו מצליחות למצוא לה תעסוקות, מפגשים עם חברים והיא מרגישה יותר טוב, מסיימת את היום בתחושת אופטימיות שנעלמת שוב עם בוקר והיא מתעוררת שוב במועקה גדולה.
    מה עושים? האם כדאי לראות פסיכולוג? האם יש צורך בטיפול תרופתי או שיש אמצעים אחרים להתגבר על זה? ואם כן האם יש המלצות לפסיכולוג טוב וזמין? אנחנו שייכים לקופ"ח כללית באיזור השרון.
    תודה רבה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דכאון אחרי טיול ארוך

הוספת תגובה

• דכאון אחרי טיול ארוך - תגובה

שרון לויט
    02/09/2013

היי שושי,
    קודם כל, זה מצוין שאתן מחפשות ומוצאות לה תעסוקה, זה יעזור להחזיר אותה לשגרה. אני מציעה לפנות לאיש מקצוע שעוסק בטיפול פסיכולוגי לבירור והתייעצות, לפני שמחליטים על התערבות כלשהי. צריך לברר מה בדיוק גורם לבעיה, ייתכן שהיא עברה שם דברים שלא שיתפה אותך בהם. אני לא יכולה להמליץ על מטפלים ספציפיים על גבי הפורום, אך אם את מעוניינת לפנות דרך הקופה, אני מציעה שתפני לקופה עצמה לקבלת רשימת מטפלים שעובדים איתה בהסדר (קחי בחשבון שאין שם מידע על הגישה הטיפולית, מבחינתם כל המטפלים שעובדים איתם הם הינו הך).

בהצלחה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו