מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- זקוק לעצה ..אבי נקש08/09/2013
סובל סכיזופרניה ואוסידי מחשבתי קשה במיוחד .
כמובן נוטל תרופות ..
חש לאחרונה שאיני מקבל ומפיק מטיפול פסיכולוגי קרי פסיכותרפיה כלל ..
מה שבעבר כן הייתי נעזר .וכן הייתי משתף פעולה ונתרם מאוד מטיפול .
החיים שלי הם מורכבים וקשים במיוחד.. >> אך לא מוצא מזור ופתרון לבעיותיי הרבות .
האם זה תלוי בי ?
אני בבעיה .. מה עליי לעשות לשפר את עצמי ולהרגיש טוב .
כאילו אני כבר לא יוכל להעזר ?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זקוק לעצה .. - תגובה
שרון לויט09/09/2013היי אייל,
עצם העובדה שטיפול מסוים שאולי אתה עובר עכשיו (או בעבר) אינו עוזר לך, לתחושתך, אינה אומרת שלא תוכל להיעזר יותר בטיפול. זוהי רק מחשבה, ולא חייבים להאמין לכל המחשבות שעוברות בראשך. הן משתנות כל הזמן.
מאידך, בהחלט לא הכרחי להיות כל הזמן בטיפול. קח בחשבון שאולי חלק מהבעיות שלך לא ניתן לפתור באופן מלא (למשל, סכיזופרניה לא ניתן לרפא, עם כל הרצון הטוב, וזה כולל הרבה תופעות ובעיות שנלוות אליה). אולי הכיוון הוא קבלה עצמית וקבלה של הבעיות, והתמודדות טובה יותר עם עצם קיומן. אתה יכול לנסות להצטרף לקבוצות של מתמודדים (למשל, קיימות קבוצות שעוסקות בניהול מחלה והחלמה), לדעתי זה עשוי לתרום לך ולהעצים אותך. כמו כן, ניתן לשאוף לשפר את התפקוד, לעבוד בעבודה שמספקת אותך ומתאימה ליכולותיך, ולהרחיב את תחומי העניין וההנאה ככל שניתן.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה שרון..
אבי נקש10/09/2013על תשובתך המקצועית..
אכן עדיין .. > חושב שאצליח להיתרם מטיפול זה או אחר .
אך הבעיה היא שאיני יודע למי לפנות .
אני רוצה מאוד טיפול מקצועי ואיכותי.::: זה מאוד חשוב לי ומאידך שלא יעלה לי הרבה כסף . תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה שרון.. - תגובה
שרון לויט10/09/2013היי אייל,
אני מצרפת לך את הסרטון שלי, המסביר איך בוחרים מטפל.
יש לזכור שהדברים הכי חשובים הם החיבור שלך עם המטפל, ולדעתי גם החיבור שלך לגישה הטיפולית לפיה הוא עובד.
בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה שרון..
אבי נקש10/09/2013על תשובתך המקצועית..
אכן עדיין .. > חושב שאצליח להיתרם מטיפול זה או אחר .
אך הבעיה היא שאיני יודע למי לפנות .
אני רוצה מאוד טיפול מקצועי ואיכותי.::: זה מאוד חשוב לי ומאידך שלא יעלה לי הרבה כסף . תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)