מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חרדות חוזרותנועה10/09/2013
לפני 5 שנים עברתי ארוע שאני מעדיפה לא לפרט עליו, הוא היה טראומתי והוביל לחרדות. כבר בנקודת הזמן ההיא קבלתי יעוץ פסיכולוגי אבל הוא לא עזר והופנתי לפסיכיאטר. במהלך השנים האחרונות החרדה חזרה ובמיוחד במצבי לחץ וזה הקשה עלי לחיות. קבלתי כל מיני תרופות כדי לעזור לי אבל לא הרגשתי שזה עוזר כך שזנחתי את זה. אני חוזרת לחרדות בתקופה האחרונה ומנסה לברר אם יש עוד טיפולים שכדאי לבדוק כמו DTMS אולי אבל לא בטוחה אם זה יתאים. זה משהו מוכר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חרדות חוזרות - תגובה
שרון לויט10/09/2013היי נועה,
ככל הנראה התכוונת ל- DTMS, כלומר טיפול בגרייה מגנטית למוח. זוהי התערבות רפואית מוכרת ונפוצה, אני בדרך כלל ממליצה עליה לסובלים מדיכאון שאינם מגיבים לתרופות.
חרדות הן בעיה שניתנת לפתרון מהיר יחסית בטיפול קוגניטיבי התנהגותי (CBT). הייתי מנסה זאת לפני שהייתי פונה להתערבות רפואית כלשהי. הטיפול יכול לתת לך כלים מעשיים להתמודדות עם החרדה בטווח הארוך, כך שהוא גם מחסן אותך מפני חרדות בעתיד. זאת בניגוד לתרופות, הפועלות באופן חלקי כל זמן שאת ממשיכה ליטול אותן.
בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש עוד הסבר על הטיפול?
נועה15/09/2013קודם כל תודה אבל אני כבר הייתי רוצה לבדוק את הכיוון של הטיפול הזה DTMS, יש עוד מידע עליו? איפה עושים טיפול כזה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש עוד הסבר על הטיפול? - תגובה
שרון לויט15/09/2013היי נועה,
הטיפול מתבצע במרכזים רפואיים אשר עוסקים בו, למשל חלק ממרפאות בתי החולים. את יכולה לחפש בגוגל "DTMS", "Deep TMS" או "גרייה מגנטית למוח", תקבלי תוצאות רבות.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)