חרדות חוזרות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חרדות חוזרות
    נועה
    10/09/2013

לפני 5 שנים עברתי ארוע שאני מעדיפה לא לפרט עליו, הוא היה טראומתי והוביל לחרדות. כבר בנקודת הזמן ההיא קבלתי יעוץ פסיכולוגי אבל הוא לא עזר והופנתי לפסיכיאטר. במהלך השנים האחרונות החרדה חזרה ובמיוחד במצבי לחץ וזה הקשה עלי לחיות. קבלתי כל מיני תרופות כדי לעזור לי אבל לא הרגשתי שזה עוזר כך שזנחתי את זה. אני חוזרת לחרדות בתקופה האחרונה ומנסה לברר אם יש עוד טיפולים שכדאי לבדוק כמו DTMS אולי אבל לא בטוחה אם זה יתאים. זה משהו מוכר?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חרדות חוזרות

הוספת תגובה

• חרדות חוזרות - תגובה

שרון לויט
    10/09/2013

היי נועה,
    ככל הנראה התכוונת ל- DTMS, כלומר טיפול בגרייה מגנטית למוח. זוהי התערבות רפואית מוכרת ונפוצה, אני בדרך כלל ממליצה עליה לסובלים מדיכאון שאינם מגיבים לתרופות.
    חרדות הן בעיה שניתנת לפתרון מהיר יחסית בטיפול קוגניטיבי התנהגותי (CBT). הייתי מנסה זאת לפני שהייתי פונה להתערבות רפואית כלשהי. הטיפול יכול לתת לך כלים מעשיים להתמודדות עם החרדה בטווח הארוך, כך שהוא גם מחסן אותך מפני חרדות בעתיד. זאת בניגוד לתרופות, הפועלות באופן חלקי כל זמן שאת ממשיכה ליטול אותן.
    בהצלחה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יש עוד הסבר על הטיפול?

נועה
    15/09/2013

קודם כל תודה אבל אני כבר הייתי רוצה לבדוק את הכיוון של הטיפול הזה DTMS, יש עוד מידע עליו? איפה עושים טיפול כזה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יש עוד הסבר על הטיפול? - תגובה

שרון לויט
    15/09/2013

היי נועה,
    הטיפול מתבצע במרכזים רפואיים אשר עוסקים בו, למשל חלק ממרפאות בתי החולים. את יכולה לחפש בגוגל "DTMS", "Deep TMS" או "גרייה מגנטית למוח", תקבלי תוצאות רבות.
    בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו