דיכאון וחרדה/ לפרופ' לאון גרינהאוס

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דיכאון וחרדה/ לפרופ' לאון גרינהאוס
    סיגל
    27/03/2008

שלום!
    בעשור האחרון עקב דיכאון וחרדה דגש על חרדה ,טופלתי בתרופות כמו לוסטרל רמי וציפרלקס(מינון 150 מ"ג-לוסטרל ,ציפרלקס 15 מ"ג) אשר גרמו לתופעות לוואי- עצבנות , חוסר שינה ותאבון מוגבר קיצוניים ביותר.
    ניסיתי שילוב של רמי וטראזדון עם הנ"ל אך גרמו לנפילה במצב הרוח וישנוניות, בעצת רופא המטפל לאחר חודש של ניקוי הגוף עברתי לאיקסל (150 מ"ג) תופעות הלוואי התגברו והפכו בילתי נסבלים (לחצים וזרמים בראש).
    בלי טיפול לא שורדת, חזרתי ללוסטרל אך במינון של 50 מ"ג - בלתי ניסבל גם במינון נמוך ביותר.
    הרופא המטפל הציע שילוב של טופומקס מה שמאוד מרתיע אותי אחרי כל מה שעברתי ובידיעה כי לטופמקס יש תופעות לוואי בלשון המעטה.
    לאחרונה נוטלת פירור מלוסטרל 1-2 פעמים בשבוע וארגעה(לוריון) מה שגורם להתדרדרות מצב.
    מה עושים ? האם נגרם לי נזק עקב הטיפול ?
    אודה על התייחסותך ההקדם!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• דיכאון וחרדה/ לפרופ' לאון גרינהאוס

03/04/2008

לסיגל שלום
    היתי בח"ול לכן האיחור בתשובתי.
    יש מצבים בהם אנשים מפתחים רגישות ל תרופות ssri כמו לוסטרל. כדי לא לקחת תרופות אלו לתקופה עד שהרגישות עוברת. יש תרופות אחרות כמו primonil nortylin anafranil ואוד שניתן לנסות. בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בהתייחס לתשובתך

סיגל
    08/04/2008

בהתייחס לתשובתךבשנתיים האחרונות אחרי הפסקה בלית ברירה נוטלת פירור מלוסטרל 1-2
    פעמים בשבוע על מנת לשרוד מינון זה גם גורם לעצבנות ונדודי שינה המצריך הרגעה (לוריון)
    מה שגורם להתדרדרות המצב . התרופות שהזכרת ממשפחת הטריציקלים אינם מתאים לי ואף מרעים את מצבי (שילבתי עם הלוסטרל טראזדון ורמירון גרמו לנפילה במצב הרוח וישנוניות).
    מה עושים?
    נ.ב לא התייחסת לשילוב של טופמקס עם הלוסטל מה שמאוד מרתיע אותי לאחר מה שעברתי מאחר ולטופמקס תופעות לוואי קשות בלשון המעטה.
    אודה על התיחסותך בהקדם!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בהתייחס לתשובתך

11/04/2008

לסיגל שלום
    את סובלת כנראה מהרבה תופעות לווי ואפשר להבין מדוע את כ"כ זהירה. התרופות הטרטציקליות-שהם לא ברשימה שכתבת- גם יכולות לגרום תופעות לא רצויות אבל לפעמים גם מצילות. הטופמקס הינה תרופה נגד אפילפסיה עם שימוש מסוים בפסיכיאטריה. את צריחה להתייעץ עם הרופא המטפל.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו