דיכאון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דיכאון
    שיר
    02/10/2013

שלום,
    אני בתקופה קשה בחיי. חוויתי דחיה מאוד קשה ופרידה כואבת מבחור שאני אוהבת כבר שנים, בנוסף היו לי בעיות עם השוכר בדירה שלי שהלכו והדרדרו עד לכדי איומים מצידו על חיי. כל זאת קרה במקביל ואני מצאתי עצמי מתמודדת עם הכל לבדי. אני בת 33 וחשה כי חיי אינם כפי שהיית ירוצה שייראו, וזה הציף לי המון דברים על פני השטח. בשבועיים האחרונים אני קמה בוכה כל בוקר, מצב רוחי ממש ירוד ואני מרגישה אומללה. אני אוכלת כרגיל, משתדלת להתעמל אם כי הפחתתי מעט את התדירות, עייפה רוב הזמן, ישנה טוב לסירוגין ורע לסירוגין, מכריחה עצמי לצאת עם חברים הרבה כדי לא להיות לבד, עושה הכל עם מעט מאוד חשק. עשיתי עכשיו שלושה מבדקי דיכאון באינטרנט - מבדק בק שעשיתי פעמיים ומבדק הדיכאון של ברנס. בשניהם יצא שאני סובלת מדיכאון קליני בינוני-חמור. האם ניתן להסתמך על מבדקים אלו? יש לציין כי התחלתי לפני חודש וחצי טיפול פסיכותרפיה גופנית ומחר בפגישה אני מתכוונת להעלות בפני המטפל שלי את ממצאי המבדק. האם זה הטיפול הנכון עבורי כעת?

תודה, שיר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דיכאון

הוספת תגובה

• דיכאון - תגובה

ד''ר אירנה נתנאל
    03/10/2013

היי שיר,

אני מאוד מצטערת לשמוע על החוויות הקשות שעברת. שאלונים שמלאת אמינים ולכן, טוב שאת מתחילה טיפול. בנוסף, כדאי לשקול סיוע תרופתי אנטי דיכאוני.

בהצלחה ותרגישי טוב!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו