מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הי לכולם..אבי נקש21/10/2013
כאמור סובל מסכיזופרניה =+ הפרעת אוסידי מחשבתי קשה מאוד .
רוצה להמשיך ולהתקדם ובעיקר להתמקצע.. > אך ישנו לי אי- וחר ריכוז .
וזה תוקע אותי מללמוד מקצוע זה או אחר .
מה עליי לעשות ולפרוץ החוצה כי יש בי יכולות .
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הי לכולם.. - תגובה
שרון לויט21/10/2013היי אייל,
חשוב להיות בעשייה למרות המגבלות. אם המגבלה שלך תגרום לך לחשוב שאינך יכול ללמוד ולעבוד, וכתוצאה מכך לא תעשה זאת (או תוותר מהר), הרי צדקת, כי נכנעת למחשבה הזו ולא עשית דבר. מצד שני, אם המחשבה היא שאפשר להצליח לעשות משהו יחד עם המגבלות (ובדרך כלל אפשר. אני לא מכירה אנשים רבים שממש לא יכולים לעבוד), צריך רק לחפש ולראות מה אפשר לעשות ובמה אתה יכול לעבוד. הציפיות צריכות להיות מציאותיות, אך מצד שני חשוב לא לוותר ולא להתייאש, ולהיות כל הזמן בעשייה.
אפשר להיעזר בביטוח לאומי/ מסגרות שיקום תעסוקתיות על מנת לקבל הכוונה תעסוקתית.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהק.
אבי נקש21/10/2013אציין שאני כן עובד וכן מעסיק את עצמי במהלך היום וכך כל יום ברוך ה..
אני פשוט התכונתי להעשיר ולקדם אותי במיוחד בנושא התעסוקתי .
לא יודע מה ללמוד ואיפה .
חש יכולות חיוביים טובים וחזקים .
התיסכול שאיני יכול להוציא מהכח אל הפועל .
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהק. - תגובה
שרון לויט21/10/2013היי אייל,
תנסה לחשוב על תחומים שעשויים לעניין אותך, על פי תחומי העניין שלך והדברים שאתה טוב או מוכשר בהם. הביצוע הוא כבר שאלה אחרת, כדאי קודם כל להתמקד ולהחליט על מספר תחומים אפשריים שלהערכתך יהיה לך מעניין וטוב לעסוק בהם. אחר כך עושים את הבחירה גם לפי שיקולים מעשיים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)
.jpg)