מצב עם אמא

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מצב עם אמא
    אלה
    22/10/2013

היי, לא יודעת אם פניתי לפורום הנכון- אבל רציתי להתייעץ: אמי בת 65 גרה בהוסטל לבד, אני בת יחידה וזהו בעצם כל המשפחה - אני ואמא... אני נשואה ואמא ל2 ובחודש 9 להריון, גרה במרחק כשעה נסיעה ......לאחרונה השתלטו על אמי רעיונות שהכל לא בסדר אצלי במשפחה, שאני חייבת להתגרש, היא מופיעה אצלי ב7 בבוקר, מתקשרת ב12 בלילה כדאי לבדוק מה קורה, רבה עם בעלי וכו'...........המצב נמשך כבר כחודש ומדרדר........מה אני יכולה או צריכה לעשות?........... ניתן לציין שמצב דומה היה כבר לפני כשנתיים ואז הוא השתפר והכל חזר לקדמותו .........כיצד עליי לנהוג כלפי אמי? אני כועסת מאוד, אין לי סבלנות לשמוע את הדברים הלא נכונים שהיא אומרת ול רוצה לעבור בדיקה "ביטחונית" כל פעם מחדש........בבקשה תעזרו לי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מצב עם אמא

הוספת תגובה

• למה לא עונים לי?

אלה
    24/10/2013

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מצב עם אמא - תגובה

שרון לויט
    25/10/2013

היי אלה,
    כדאי מאוד להפנות את אמך לבדיקה נוירולוגית. יכול להיות שהיא סובלת מבעיה קוגניטיבית כלשהי, שאופיינית בדרך כלל לקשישים מבוגרים יותר. ייתכן שהיא סבלה מכך בעבר, והמצב השתפר באופן ספונטני וכעת הורע שוב. במקרים כאלה, מאוד לא כדאי להזניח את המצב ולתת לו לעבור לבד, מאחר שאם אכן קיימת בעיה נוירולוגית, המצב יכול להחמיר. גם אם לא יהיו ממצאים בבדיקות, הרופא יוכל לתת לכם הנחיות להמשך.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו