גמילה מכדורים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גמילה מכדורים
    טובה
    30/03/2008

שלום,
    היו לי חרדות אחרי ניתוח בעינייםץ לפני כשישה שבועותצ קיבלתי 20 מג' ציפרלקס ולפני 10 שבועות 3 כדורי קסנגיס 0.5 מ"ג וקלונקס אחד ללילה 0.3 מ"ג.
    אני לא מצליחה להיגמל מהקסנגיס. נאמר לי להיגמל לפחות מכדור כי יעילותו הולכת ופוחתת.
    כעת הפסיכיאטר החליט שהציפרלקס לא עוזר מכיוון שאיני יכולה להיגמל מהקסנגיס והחליט שאחליף את הציפרלקס ב-40 מ":ג סרוקסט ובינתיים אנסה להיגמל מהכדור בשעות הערבץ
    יש לי תופעות גמילה קשות מאוד כמו שלשולים, כאבי בטן או חרדות שגורמות לי סבל רב ועוד. הוא הציע שאקח קלונקס להרגעה.
    בינתיים אני מורידה את המינון של הציפרלקס ולוקחת 2 קסנאגיס+ 2 קלונקס. האם דרך זו נראית לך?
    אני מאוד חוששת שלא אעמוד בזה וחוששת לחיי.
    מה עליי לעשות??

תודה רבה,
    טובה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    גמילה מכדורים

הוספת תגובה

• גמילה מכדורים

04/04/2008

לטובה שלום
    עקרון ראשון בהתמודדות עם חרדות הינו לבלום מחשבות קטסטרופליות עד כמה שאפשר!! את לא מכורה לקסנגיס את התרגלת אליו ואת גם לא הולכת למות מזה!
    כדי לרדת מהתרופה בהצלחה את צריכה לעשות את זה לעט אפילו רבע כדור פעם בשבוע אבל לכל צעד של הפסקה את צריכה להתייעץ עם המטפל שלך. הפורום זה לא מקום להמלצות אישיות אלה כלליות.
    השינוי לסרוקסט הוא נכון כאשר מגיעים למסכנה שהתרופה הראשונה לא מסייעת מספיק
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו