אני שוקל בכל זאת לקחת כדורים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אני שוקל בכל זאת לקחת כדורים
    שלמה מזרחי
    01/04/2008

נגד OCD

מבין: ציפרלקס ציפרמיל, רסיטל, פלוטין, פריזמה, לוסטראל, סרוקסט, פרוזק, סרטאלין, סרנדה, וטבע.

מי התנשא בהם, מי מכיר כל אחד מהם, איזה הצלחות\תופעות לואי, יש לכל אחד, למי יותר הצלחות\תופעות לוואי. מי מכיר מה יותר?

אני רוצה את כל הפרטים האפשריים למקרה שאעזור אומץ לקחת כדורים אחרי שאמא שלי מביעה בזה תמיכה.

הייתי רוצה גם סקרים לשמוע אם נתקלתם במי לקח מה ומי הכי הרבה, התלונן על תופעות לוואי, ועל איזה כדור, ומי שיבח הכי הרבה איזה כדור.

למרות שאני מפחד לקחת אני רוצה בכל זאת לשקול את נושא הכדורים, ולכן אני בודק כל דבר לפרטי פרטים, עד שאהיה בטוח באיזה תרופה לקחת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• תשיבו לי לפני או אחרי שבת

שלמה מזרחי
    03/04/2008

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סרוקסט

לוקי
    05/04/2008

סרוקסט עם תופעות לואי שבוע אבל אחר כך מצוין שלא תעיז לגעת בציפרלקס גומר על הזיכרון

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו