שלום רב אני צריכה יעוץ דחוף תודה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום רב אני צריכה יעוץ דחוף תודה
    עינב
    02/04/2008

אני חושבת שאני סובלת מדיכאון וגם מחרדה ופחד לפני ארבע שנים עברתי חבלה בגב ומאז אני לא יכולה לעבוד ועשו לי את כל הטיפולים שיש לפריצות דיסק וללא הטבה ובזמן האחרון אני בהחמרת מצב ועשו בדיקת אמ אר איי והמומחה בבית חולים אמר שיש בעיה גדולה ועם הטיפולים הקשיים שאני יעבור לא יעזרו אז בעוד כחצי שנה אני יצתרך ניתוח קשה בגב מאז הפגישה איתו אני יותר בחרדה ממה שההיתי אני נותה לבכי כל יום ופחד עצום מהלא נודע וגם הוא אמר לי שהמצב לא יכול לחזור לקדמותו גם אחרי הניתוח יהיו לי מגבלות קשות לכל החיים וזה שבר אותי לגמרי ואנני יודעת איך להתמודד עם זה אני בת עשריים וחמש כרגע ואני מרגישה כהילו נארשו לי החיים אני לא יכולה לצאת לשום מקום ללא לוי וגם לא לתפקד כאדם עצמעי וזה שובר אותי מאוד מאוד ולמרות שיש לי זוגיות כבר ארבע שנים והחבר תומך בי מאוד אני מרגישה כהילו אף אחד לא מבין אותי באמת וקשה לי מאוד מאוד ההיתי אצל פסיכולוג והוא אמר שאני סובלת מפוסט טראומה אבל זה היה לפני חצי שנה אשמח ליעוץ ממך כי אני ממש שבורה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• שלום רב אני צריכה יעוץ דחוף תודה

03/04/2008

לעינב שלום
    את כותבת דברים מאוד מחמירים בעניין בעיות הגב שלך. נראה לי שכדי לך לקבל דעה מקצועית שנייה לפני שאת עושה את הניתוח. לטפל בחרדה על ידי טיפול פסיכולוגי או פסיכיאטרי נראה לי כרגע משני לקבלת דעה ברורה יותר האם יש דרך לשפר את מצבך הפיסי. תרופות הרגעה יכולות להיות calmanervin lorivan clonex ואוד. דרך הרופא המטפל את יכילה לקבל עזרה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה על העזרה אני יפנה לעזרה

עינב
    04/04/2008

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו