החלפת תרופה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• החלפת תרופה
    שאול
    18/03/2014

שלום רב,סובל מטנטון באוזניים עקב פיצוצים וירי מזה 40 שנה,נוטל קלונקס להרגעה ולשינה עקב הטינטון,שמוציא אותי מהדעת{גורם לי להיתפרצויות זעם קשות חוסר ריכז ושוב זעם אדיר} בעיקר ב4-5 שנים אחרונות,מבקש לדעת האם אפשר להחליף את הקלונקס לקלמנרבין,ודבר שני כמה זמן להמתין לאחר הפסקת הקלונקס ולהתחיל קלמנרבין,{נוטל 0,5 קלונקס רציתי להגדיל את המינון אבל חששתי}אני בן 64ובנוסף סובל מלחץ דם,והתקפי של פרפור פרוזדורים כ 2-3 התקפים בשנה. תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    החלפת תרופה

הוספת תגובה

• החלפת תרופה - תגובה

שרון לויט
    23/03/2014

היי שאול,
    אם אתה נוטל קלונקס באופן קבוע, עליך לפנות לרופא על מנת לבקש הנחיות לפסקת התרופה. קלונקס היא תרופה שיוצרת תלות פיזית, והפסקתה ללא הנחיות מדויקות מרופא יכולה ליצור תסמיני גמילה. קלמנרבין אינה ממש תרופה, אלא תמצית צמחים שעשויה להרגיע באופן חלקי (בדומה לרגיעון או רסקיו). לדעתי אין בעיה ליטול אותה, אבל כדאי לשאול את הרופא.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו