מידע

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מידע
    מתמדד
    09/04/2008

אני בדיכאון קל ולא ידע מה לעשות קם כול בוקר מאוחר אבל מתפקד אבל אני מאבד אתהריכוז לאט אייך אומרים משתגע לאט ובטוח לא יודע מה לעשות נראה לי שחסר לירגש הכוונה אני לוקה בחןסר רגש כתוצאה מזה שהיו לי בחיים הרבה קשיים ופחדים אז חיסנתי את עצמי על ידי חוסר רגש כמו שאומרים להיות קשוח עד שאיבדתי את ההרגשה מקווה שתבינו הייתי לוקח קצת היפריקום אבל זה התחיל לעשות לי כאבי בטן והפסקתי אני פשוט רוצה להיות בריא ואי אפשר להגיד שאני לא מנסה אבל אייך אומרים נכנס מפה ויוצא משם הגוף לא מקבל הכוונה אני אומר לעצמי תינינ אופטימי ואני עדיין בדיכי וניסיתי גם את ה10 שיטות של בק כול יום כתבתי במחברת ולא עזר תרופות הרגעה עושות אותי יותר קהוי רגשית וזה יותר מעצבן הכוונה זה עושה אותי יותר דכאוני ואני מדבר עם אנשים ונמצא בחברת אנשים וכו זה לא עוזר והמצחיק הוא שאני מדוכא יותר מדיי הכוונה בלי מחשבות אובדניות אני עובד וכו אבל עדיין יש בי איזה כעס פנימי חוסר שקט נפשי חוסר בטחון כשהכול כלול בתוך השני הכוונה כול הרגשות האלו הם בעצםהיינו אך לא רוצה לקחת תרופות קונונציונליות בתכלס נראה לי שיש לי חוסר רגש עולם מת בתוכי אין הנאה וכו מה עושים בשביל להחיות את הרגש ויש אשה שאני אוהב אני נשוי עם ילד אבל זה לא עוזר להחיות את הרגש מה עושים?????????????.... אני באמת משתגע לפני שנתיים היה הייתי גר באזור מאוד שקט אבל כשעברתי לפרברים עם הרעש על הבוקר אלף שכנים זה יותר קשה הרבה יותר תודה מראש והלאווי שתיהיו שלחים מאלוקים להיות האנשי בשורה טובה לי תווווודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מידע

הוספת תגובה

• מידע

11/04/2008

למתמודד שלום
    היה לי קשה להבין איזו מאמצים עשית להשתנות והאם פנית לטיפול פסיכולוגי. הבנתי שעבדת עם שיטת beck אבל לא ברור האם זה היה עם מטפל או בעצמך. לדעתי כדי לך לפנות לטיפול פסיכולוגי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו