חרדה מחשש לסרטן השד

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חרדה מחשש לסרטן השד
    דלית
    02/05/2014

שלום לכולכם,וחג עצמאות שמח.קודם כל מאוד אשמח להצטרף לפורום שלכם,אני צריכה את התמיכה שלכם,ביום ראשון הזה יש לי תור בבית חולים לבדיקת מחשש לסרטן השד,מאז שקיבלתי את הבשורה הלא נעימה הזאת,אני מאוד חרדה,ועצבנית,הרופאת משפחה נתנה לי לקחת 3 קלונקס,ואני גם לוקחת 3 פנרגנים,אני מטופלת מבחינה נפשית אצל הרופאת משפחה.אמא שלי כבר אתמול נתנה לי 3 קלונקס ועדיין אני חרדה מאוד,.עד אכשיו ידעתי לעזור לעצמי לבד במצבים נפשיים והצלחתי,אבל אחרי שקיבלתי את הבשורה הזאת אין לי מוטיבציה לשום דבר,ואני עצבנית בבית עד כדי התפרצויות כעס,הייתי שמחה עם תתמחו בי לפחות עד יום ראשון כי ביום ראשון זה הבדיקה,ותעזרו לי איך להקל על עצמי בבית מבחינה נפשית גם בלי כדורים,תודה מקרב לב לכולכם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חרדה מחשש לסרטן השד

הוספת תגובה

• המשך

דלית
    03/05/2014

אני רציתי להגיד שאני כבר בדיכאון וייאוש,אני לא יודעת מה לעשות,אני מנסה הכל בשביל להרים את המצב רוח אבל אני לא יכולה עד שאני לא יקבל את התשובה אני לא רגועה אני כל היום יושבת מיואשת ובוכה מה עושים במצב כזה?עם תעזרו לי אני מאוד אודה לכם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו