מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ביופסיהדלית09/05/2014
שלום רב.אני כבר כתבתי לכם לפני כמה ימים ולצערי עוד לא החזרתם לי תשובה מה עושים,אודה לכם מאוד על התמיכה והעזרה איך להתגבר נפשית.עשו לי לפני כמה ימים ביופסיה לחשש ממחלת הסרטן,ואני צריכה לקבל את התשובה יכול להיות השבוע,אני בחרדות נוראיות מזה כל הזמן אני נכנסת לפורומים של חולי סרטן ויותר נלחצת יש לי הזעות דפיקות לב שחס וחלילה יגלו לי את הגרוע מכל,אני עצבנית מאוד לא מסוגלת לעשות דברים אחרים חוץ מלחשוב על זה,הייתי מאוד שמחה עם תתמחו בי ותציעו לי איך להוריד את רמת הלחץ והחרדה ומה לעשות עם חס וחלילה זה יתגלה,תודה ומאחלת לכם שבת שלום.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ביופסיה - תגובה
שרון לויט11/05/2014היי דלית,
ראשית, אני מאוד מקווה שתוצאות הביופסיה יהיו שליליות (כלומר, שאינך סובלת מסרטן). ההמתנה לתוצאות של בדיקה כזו יכולה להיות מורטת עצבים, זה טבעי ונורמלי. אין הרבה טעם לומר לעצמך "תירגעי" ולנסות להירגע בכוח, מה גם שכשאת במצב כזה, קשה ללמוד טכניקות חדשות ודרכים להירגעות. כדאי לנסות להעסיק את עצמך ככל שאת יכולה, להיות בחברת אנשים קרובים ולקבל תמיכה מהסביבה. כדאי לקבל רמה מסוימת של חרדה ולא לנסות ולהתנגד לה יתר על המידה, ומצד שני לא לשבת במשך כל היום ולא לעשות דבר מלבד לחשוב על כך.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה שרון
דלית11/05/2014ואמן ואמן שבסופו של דבר לא ימצאו לי את הגרוע מכל אני מתפללת,עד יום רביעי אני אדע עם יש לי או אין לי,מאחלת לך יום טוב.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)
.jpg)