מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- גיל המעבר וחרדהרויטל11/05/2014
הנני בת 52 בגיל המעבר..בימים אלו התחלתי לקחת הורמונים. אני סובלת מחרדה שהבנתי מהרופא שזה חלק מהתסמינים. הרופא נתן לי ציפרלקס שעשה לי ממש רע ואח"כ וייפקס שהגעתי ממנו למיון עקב תופעות לוואי קשות. עד היום, כחודש לוקחת חצי וואבן (5 מ"ג) ומרגישה פתאום שזה לא מספיק לי...האם אפשר לעלות מינון לפעמיים ביום ועד כמה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גיל המעבר וחרדה - תגובה
שרון לויט13/05/2014היי רויטל,
בדרך כלל נהוג לקחת כדור אחד, ולא חצי כדור. עם זאת, הסבילות לתרופה עולה (כלומר, השפעתה פוחתת עם הזמן), ולכן יש צורך להעלות את המינון כל תקופה. כמובן, רק תוך התייעצות עם הרופא המטפל. נטילה באופן קבוע של התרופה גורמת לתלות.
את יכולה לפנות גם לטיפול קוגניטיבי התנהגותי (CBT), על מנת ללמוד כיצד להתמודד עם החרדות ולהתגבר עליהן. לדעתי, חבל למלא את הגוף בתרופות שעושות לך רע, כאשר יש בנמצא דרכים יעילות יותר להתמודדות עם חרדות, ללא תופעות לוואי.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמה ממשיכה לקחת אם כל כך עושה רע
כרמית16/09/2014את אומרת שיש תופעות לוואי מאוד קשות לתחליפי הורמונים
ניסית לפתור את התופעות של גיל המעבר בשינוי התפריט שלך שילוב ספורט וכו?
אני לקחתי את התרופות מאוד קשה , היה בלתי אפשרי לחיות עם כדורים נגד דיכאון .
לכי לבית מרקחת יש תוספים תזונתיים מצוינים ללא תופעות לוואי כמו פמארל
חבל על כל מה שאת עוברת בעיניי שווה לנסות לנקוט צעדים קטנים יותר לפני כל הכדורים האלה שאת מכניסה לפה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)
.jpg)