מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חשש לחרדה בבקשה עזרה !!!קרן16/05/2014
שלום
שמי אלין בת 35.5
אני נשואה+ילדה בת 3.5
אני מזה 3.5 שנים מאז לידתה של הנסיכה שלי מרגישה תחושות של עלפון (מידי פעם) סחרחורת לסירוגין פתאום לא חשה בטוב חולשה כזאת ראש כבד
עייפות כל הזמן אין לי כוח לכלום אין לי מוטיבציה ומרץ הרגשה שמשהו לא בסדר וחסר לי משהו בגוף -ויטמינים חיזוק השאלה מה?
זה מטריד אותי המון זמן .פניתי לרופאת משפחה שלי תמיד אומרת לי אולי סטרס אולי חרדות אולי מצב נפשי ואולי מתח. עשיתי בדיקות דם והכל בסדר המוגלובין B12 בלוטת התריס ועוד.....יש לי בדרך כלל חרדה ופחד שאני מודעת אליו כבר שנים-רק אם אני לבד בבית בשעות הלילה. לא חוטפת חרדות ככה בלי סיבה בעבודה או בקרבת אנשים.
***חשוב לציין ששנה וחצי אני עובדת ב-2 עבודות מהבוקר עד הערב אבל לא עבודה פיזית אין לי מושג אם זה קשור
לפי הדברים שציינתי כאן האם יש מצב שזה חרדות?
או בכל זאת יש עוד איזה בדיקה שהייתם ממליצים לי לעשות?
תודה על העזרה
אלין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נראה לי שבתור שלב ראשון
רוית16/05/2014אם חסרים ויטמינים אז כדאי לבדוק מה בדיוק...
יכול להיות שגם החרדה קשורה ומתערבת כאן, אבל נראה לי שזה גופני העייפות, הרבה פעמים זה קשור גם למה שאנחנו אוכלים, נגיד ארוחות כבדות גורמות לעייפות וכבדות כזאת.
את יכולה להתייעץ באתר הזה, יש לך נטורופתיות שם שעונות יחסית ממש מהר בקשר לתזונה וויטמינים... לדעתי שווה לך לנסות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחשש לחרדה בבקשה עזרה !!! - תגובה
ד''ר אירנה נתנאל17/05/2014אלין שלום,
כאשר כול הבדיקות תקינות יש לשאר שהסיבה להרגשת הינה על רקע נפשי. לחץ, מתח, חרדה. תקופות של משבר וכו׳. אין צורך להמשיך ולבדוק, עדיף לפנות להתיעצות עם אנשי נקצוע בתחום הנפשי.
תרגישי טוב!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)