חרדה חברתית

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חרדה חברתית
    מ.כ
    25/05/2014

יש לי חברה טובה שסובלת מחרדה חברתית, יחד עם זאת היא התעלתה מעל עצמה ונרשמה לקורס ללימודים. קשה לה מאוד עם העובדה שאני לא שאני לא מצטרפת אליה לקורס, אני יודעת שזה הדבר הנכון לעשות בכדי לסייע לה להכיר אנשים חדשים ולהתערות בחברה עם כל החוסר ביטחון שיש לה אני בטוחה שזה הצעד הנכון בשבילה לעשות! יחד עם זאת היא כלל לא בטוחה וממש מרגישה שהיא הולכת לקורס בלית ברירה! רציתי לדעת כיצד לחזק אותה שזה הצעד הנכון? לעודד אותה? מה המילים הנכונות להגיד לה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חרדה חברתית

הוספת תגובה

• חרדה חברתית - תגובה

שרון לויט
    25/05/2014

שלום לך,
    את יכולה לומר לחברתך שאין לך ספק שזהו הצעד הנכון בשבילה, ולשאול אותה אם היא סומכת עלייך ומכבדת את דעתך בעניין. בנוסף, את יכולה לומר לה שאת מאמינה בה וביכולתה לעשות את הצעד ולהתמודד, וכמובן שהיא מוזמנת לדבר איתך ולשתף ברגשותיה במהלך התהליך. חשוב שתבהירי לה כי את נמצאת שם בשבילה, כדי לספק לה תמיכה ואוזן קשבת, וייתכן מאוד שכך היא תחוש שקל לה יותר להתנסות בחוויות מאתגרות.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו