יש לי בעיה דחופה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• יש לי בעיה דחופה
    גיל 33
    01/06/2014

היכ הזמן לפני אירוע חשוב או סתם אירוע יש לי חרדות ממש חזקות זה אומר יומיים לפניי זה אני בקושי אוכל דופק לי הלב מאוד חזק אני מתרגש בלחץ נוראי ומתח וגם באירוע עצמו זה כך וגם כמה ימים אחריי זה זה כך מה אני אמור לקחת לפניי זה שיעזור לי? תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    יש לי בעיה דחופה

הוספת תגובה

• יש לי בעיה דחופה - תגובה

שרון לויט
    01/06/2014

שלום לך,
    קיימות תרופות הרגעה לטווח הקצר (כמו ואבן, לוריוון, זנקס ועוד), שפועלות למשך מספר שעות. השאלה היא, אם הן יהיו יעילות עבורך והאם זהו הפתרון הטוב ביותר. מאחר שאתה מציין כי החרדה נמשכת בכל פעם מספר ימים, תיאלץ ליטול את התרופות כמה פעמים, כל יום, במשך מספר ימים בכל אירוע כזה. איני יודעת באילו אירועים מדובר ומה תדירותם, אך אם התדירות גבוהה זה בעייתי, מאחר שהתרופות גורמות לתלות פיזית כשנוטלים אותן לאורך זמן. אתה יכול לנסות לקחת תמציות צמחים כגון "רסקיו" שאינן תרופה ואינן מצריכות מרשם, ואף לא יוצרות תלות. בנוסף, מומלץ מאוד לנסות טיפול קוגניטיבי התנהגותי, שייתן לך את הכלים להתמודד עם מצבים כאלה ללא צורך בתרופות, מאחר שעם הזמן החרדה כבר לא תופיע מלכתחילה.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הי תודה לך שענית זה

גיל 33
    01/06/2014

קורה לפניי אירוע חשוב חתונה או מסיבה או יום הולדת שלי לא כל יום הביאו לי דברים טיבעיים אבל לא עזר החרדה ממש ממש חזקה אמרו לי לקחת ווליום לפניי מה את אומרת? תודה...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הי תודה לך שענית זה - תגובה

שרון לויט
    01/06/2014

כל התרופות האלה ניתנות רק במרשם רופא, ואין לקחת על דעת עצמך. ואליום הוא אחת התרופות החזקות ביותר מקבוצת התרופות הזו, היא יכולה להשפיע עליך בצורה לא רצויה (למשל לגרום לרדימות למשך שעות רבות, עד כדי חוסר יכולת לתפקד). לא הייתי מתחילה את הטיפול התרופתי דווקא בתרופה החזקה ביותר, אלא בתרופות חלשות יותר (אם בכלל). יש לזכור שהתרופות ממכרות ויש להן גם תופעות פחות רצויות.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו